{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mannen en hun piemels

Mannen en of jongens en hun piemels, ppppfffff ik word er gek van zeg!!

Afbeelding blog 'Mannen en hun piemels'

Zodra Jayden even rustig zit op de bank of lekker ligt in zijn bed, zit hij aan zijn piemel of zoals wij noemen zijn piep. 

Gek word ik er van. Als ik hem vraag waarom hij er aan zit, zegt hij dat er geen reden is. Het is gewoon om er aan te zitten. Het begint nu wel een spelletje te worden merk ik bij Jayden. Breng hem net naar bed en dan lig ik altijd even bij hem. En meteen tijdens ons kletsen gaat die hand naar zijn piep. Als ik er wat van zeg, begint hij te schaterlachen. 

Nu had ik het er laatst over met een vriendin, haar man zit dus altijd met zijn hand in zijn broek op de bank. Heel gewoon dus bij hun thuis dat de mannen aan hun piemel zitten. Ik vind dat persoonlijk heel apart. 

Nu heb ik dat dus niet thuis. Martin zit er nooit aan. Maar waar ik het ook ten sprake breng, het schijnt bij vele mannen heel gewoon te zijn. Ik zou het ook heel "raar" vinden als Martin op de bank met zijn hand in zijn broek zou zitten. 

Zo ook met jeuk. Een man heeft jeuk en dan kan hij gewoon krabben. Ongegeneerd krabben ze gewoon. Wij vrouwen doen dat niet zo open en bloot. In elk geval ik zie nooit een vrouw op straat staan en dan even staan te graaien omdat zij jeuk heeft. Als ik er nu zo aan denk, heb ik zo'n beeldvorming voor mij en ik lig al in een deuk. 

Nu ben ik wel heel nieuwsgierig hoe dat bij jullie thuis er aan toe gaat. En hoe jullie dames het doen met betrekking tot jeuk? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je