Snap
  • Kind

Mannen en hun piemels

Mannen en of jongens en hun piemels, ppppfffff ik word er gek van zeg!!

Zodra Jayden even rustig zit op de bank of lekker ligt in zijn bed, zit hij aan zijn piemel of zoals wij noemen zijn piep. 

Gek word ik er van. Als ik hem vraag waarom hij er aan zit, zegt hij dat er geen reden is. Het is gewoon om er aan te zitten. Het begint nu wel een spelletje te worden merk ik bij Jayden. Breng hem net naar bed en dan lig ik altijd even bij hem. En meteen tijdens ons kletsen gaat die hand naar zijn piep. Als ik er wat van zeg, begint hij te schaterlachen. 

Nu had ik het er laatst over met een vriendin, haar man zit dus altijd met zijn hand in zijn broek op de bank. Heel gewoon dus bij hun thuis dat de mannen aan hun piemel zitten. Ik vind dat persoonlijk heel apart. 

Nu heb ik dat dus niet thuis. Martin zit er nooit aan. Maar waar ik het ook ten sprake breng, het schijnt bij vele mannen heel gewoon te zijn. Ik zou het ook heel "raar" vinden als Martin op de bank met zijn hand in zijn broek zou zitten. 

Zo ook met jeuk. Een man heeft jeuk en dan kan hij gewoon krabben. Ongegeneerd krabben ze gewoon. Wij vrouwen doen dat niet zo open en bloot. In elk geval ik zie nooit een vrouw op straat staan en dan even staan te graaien omdat zij jeuk heeft. Als ik er nu zo aan denk, heb ik zo'n beeldvorming voor mij en ik lig al in een deuk. 

Nu ben ik wel heel nieuwsgierig hoe dat bij jullie thuis er aan toe gaat. En hoe jullie dames het doen met betrekking tot jeuk? 

8 jaar geleden

Hoi Sara146, dank je wel voor je reactie. Op de markt, lees het met grote ogen. mmmm dan hoef ik meteen geen groentes meer haha Groetjes

8 jaar geleden

Hoi Chisty89, dank je wel voor je reactie. Ja moeilijk is dat he, kinderen zijn gewoon kopieën van ons zelf. En als ze papa altijd zo zien zitten, dan zal het wel "gewoon" zijn. Ben benieuwd naar de ontwikkeling bij je dochter hierin haha

8 jaar geleden

Hoi Nijn81, dank je wel voor je reactie. Inderdaad kinderen moeten het gewoon leren, dat maakt het van kinderen vaak ook nog zo leuk he. Omdat ik het dus constant zeg tegen Jayden, doet hij het momenteel natuurlijk veeeeeeel vaker ggrrrr Ik ben het met je eens hoor over dat het NOT DONE is, maar tja denk dat mannen gewoon denken dat het ook zo gewoon kan en mag.

8 jaar geleden

Hoi Mamamup, dank je wel voor je reactie. Ben wel benieuwd wat voor antwoord je dan terugkrijgt hahah Springen, dat helpt dus? Best gek als je tijdens een gesprek dan ineens gaat springen. Zie het al helemaal voor mij