{{ message.message }}
{{ button.text }}

Man stuurt foto van zoontje in kinderzitje naar vrouw, die direct gevaar ziet

Daarmee redde ze het leven van haar zoontje

Afbeelding blog 'Man stuurt foto van zoontje in kinderzitje naar vrouw, die direct gevaar ziet'

Rebecca Tafaro Boyer uit de Amerikaanse stad Memphis ging voor het eerst weer aan het werk na haar verlof en vroeg haar man ieder uur een foto van haar zoontje te sturen. Toen hij boodschappen ging doen stuurde hij een kiekje van zoontje William in zijn autozitje. Dat alarmeerde Rebecca - die door familie een 'supervervelende' en 'overbezorgde' moeder genoemd wordt.

Rebecca, verpleegster van beroep, schreef op Facebook: "Ik vroeg hem als een echte zagende echtgenote om William beter in zijn stoel te zetten", zegt ze. "De riempjes zaten te los en de clip die normaal gezien boven zijn borst moest zitten, zat veel te laag. Ik ken mijn man, ik ben er zeker van dat hij gelachen en met zijn ogen gerold zal hebben voor hij onze zoon op de juiste manier vastsnoerde."

Vijftien minuten had ze haar echtgenoot in paniek aan de telefoon. Ze hadden een ongeluk gehad en de auto was total loss. Gelukkig was alles goed met hem en hun zoontje. "De jongens waren op nog geen 5 kilometer van huis, toen een vrouw nog snel probeerde met haar wagen over te steken en in te voegen v贸贸r het aankomende verkeer. David slaagde er niet meer in om te stoppen", schrijft Rebecca.

De redding
"Mijn kostbare kleine jongen zat z贸 goed vast in zijn stoel, dat hij niet eens wakker werd van de impact van de klap. Hij bracht daarna nog 2 uur door in het ziekenhuis, flirtend met de verpleegsters. Mijn man had minder geluk. Zijn voet is gebroken op 3 plaatsen en hij heeft 3 ontwrichte tenen. De wagen is verloren, maar die kan vervangen worden, mijn jongens niet."

In haar bericht op Facebook benadrukt de moeder dat het juiste gebruik van autozitjes levens kan redden. Het zitje van William werd direct weggedaan, hoewel het niet kapot leek. "Elke autostoel die in een matig tot zware crash betrokken was en waarbij de wagen niet meer zelf weg kon rijden, is goed voor het grof vuil. Toen mijn man en ik beseften dat we het zouden moeten vervangen, keek hij me aan en zei hij: 鈥榃e gaan gewoon nog eens dezelfde kopen, want het ding heeft zijn werk gedaan'."

Gedeeld
Het bericht van Rebecca werd al 30.000 keer gedeeld en vele partners werden getagd. Ze kreeg zelf ook een nuttige tip: ze kon de prijs van haar nieuwe kinderzitje terugvorderen via de verzekering. "Een enorme opluchting, want ik ben er zeker van dat mama en papa een tijdje op noedels zullen moeten overleven om een nieuwe wagen te kunnen kopen", aldus Rebecca.

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je