{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamaplaats, bedankt olé olé!!!

Afbeelding blog 'Mamaplaats, bedankt olé olé!!!' Achtergrond blur afbeelding
Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje van Mamaplaats met daarin de mededeling dat ik blogster van de week was én dat Denvy een leuk Fisher Price kadootje kreeg. Vorige week ontving ik het pakketje maar open maken dat mocht madammeke nog niet omdat ik het leuker vond het voor haar verjaardag te bewaren. Vanmorgen vroeg mocht ze het kadootje eindelijk uitpakken en ze vind het leuk joh! Het zijn 3 stapel autootjes die geluid maken en Denvy zat al heel snel... "broem broem broem broem" te roepen. Mamaplaats, ontzettend bedankt voor dit leuke kado! Kijk mijn dametje eens genieten?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je