{{ message.message }}
{{ button.text }}

"MAMA-POEP-CEE-RENNEN"

Zindelijk worden

Afbeelding blog '"MAMA-POEP-CEE-RENNEN"'

There we go; "MAMAAAAAAA, POEP, CEEE, RENNEN" Oh my lordie.. ben ik hier al aan toe? Blijkbaar mijn kind wel, help! 

Sinds Olivia een pop heeft mét een potje is het potje wel erg interessant. Al snel heb ik maar een potje voor haarzelf in huis gehaald. En ja hoor, ze ging erop zitten maar.. verder niks. Zoals ik hierboven al schreef, ik was hier eerlijk gezegd nog helemaal niet mee bezig en had dit voor een stadium later in m'n hoofd geparkeerd. Anyway, dit kan je ook niet negeren. Nee, hier moeten we wat mee toch?

De dag dat ik dit schrijf haalde ik Olivia op van de opvang en daar kreeg ik de heugelijke mededeling dat ze voor het eerst heeft gepoept op de wc! Oh my, oh my.. Bedenk even dat ze nog op de babygroep zit, stop it! Nou moet ik zeggen dat ik het afgelopen weekend het hele mama-poep-cee-rennen verhaal keer op keer heb gehad dus het zat er wel aan te komen. 

Ik vind het best lastig. Moet ik haar nu gelijk op de wc houden? Moet ik toch het potje nog gaan gebruiken? Moet ik van die zindelijkheidsbroekjes gaan gebruiken? Zal het zo doorgaan of zal ze er ineens weer klaar mee zijn? Moet ik haar op bepaalde momenten op de wc/potje zetten? Moet ik haar in haar blote billen laten rondlopen? Kreeg je maar een gebruiksaanwijzing bij de bevalling. 

Op onze blog heeft Anne eerder wat tips gedeeld voor het hele zindelijkheids-gebeuren: http://www.perfnotsoperf.nl/2019/01/10/little-love-zoe-zindelijk-worden/

Wat ik voor nu in ieder geval ga doen; go with the flow.. Ik ga niks pushen en als ze zelf iets aangeeft dan ga ik er in mee. Oh, en misschien schaf ik Little-Love-Zoë op het potje van VTech nog wel aan! 

Hoe is dit bij jullie kindjes gegaan? 

XOXO Astrid

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je