{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Mama, mag ik een jurk aan?"

Afbeelding blog ''Mama, mag ik een jurk aan?"'

Voor Senn mikt het verschil tussen jongen en meisje niet zo nauw. Ik vind dat heerlijk om te zien. Toen Senn  nog een groep lager zat bij de opvang en zijn haartjes nog wat langer waren, kwam hij regelmatig thuis met een vlecht in zijn pony of een staartje op zijn hoofd. Gewoon omdat de meisjes die ook kregen en dat wilde Senn ook maar al te graag! Prima kind, heb ik geen problemen mee. Toch hoorde ik wel eens van anderen dat zij dat echt niet zouden toelaten, maar waarom niet? Juist mooi toch dat een kindje nog geen onderscheid maakt en gewoon doet wat hij zelf wilt. Als ik hem dan ophaalde met zo'n staartje of vlechtje in zijn haar was hij zo trots, mocht hem dan ook zeker niet uitdoen haha. 

Ook trof ik hem regelmatig aan met een prinsessenjurk aan, verkleden vind hij zo leuk! Als ik beneden kom met een jurk aan, wilt hij ook dolgraag een jurk aan. Dat lieve kind. Het maakt hem allemaal niets uit, zolang hij het maar leuk en mooi vind. 

Inmiddels wordt het verschil tussen jongen en meisje hem iets duidelijker en weet hij goed verschillen te benomen. Toch wilt hij soms nog graag PrinSENNs (hihi) zijn en is hij dol op roze. Overigens hebben ook auto's zijn dikke voorkeur en fladdert hij tussen interesses. Lekker doen kind, ontdekken en leren. Met of zonder staartjes, met of zonder prinsessenjurk ⭐

Liefs, 

Erin 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je