Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Mama loves TOMS

Leuke schoenen kopen, niet alleen voor je kleintje maar ook voor een kleintje wiens moeder ze niet kan veroorloven. Dat wil ik!

Soms heb je van die dingen waarbij het even duurt totdat het bij je binnenkomt. Dat had ik met TOMS. Het is inmiddels al weer een aantal jaren geleden dat ze in mijn Facebook tijdlijn verschenen. Leuke instappertjes, schoenen met een verhaal. Een paar jaar en twee kinderen later verschenen TOMS opnieuw in mijn leven. En nu staan ze op mijn netvlies gebrand.

Ik was al een tijdje op zoek naar dé schoenen voor mijn twee schatten. Niet te duur, zomers en verantwoord. Iets wat eigenlijk niet samengaat, als ik de grote merken moet geloven. In een wanhopige poging het schoenendilemma op te lossen, liep ik een schoenenwinkel binnen, griste ik twee paar uit het rek en swipte ik mijn pinpas door de betaalautomaat. Nu zou het probleem opgelost moeten zijn.

Niet dus.

Thuis trok ik de schoenen bij mijn kindjes aan. Helemaal tevreden was ik niet. Wel was ik de schoenenjacht zat. Dus dit moest het maar wezen. Dacht ik.

Dat weekend werd er groot feest gevierd. Mijn lieve nichtje werd twee. Zoals het echte moeders betaamt, hadden we het over ons kroost en de bijgeleverde problematiek. Het schoenenprobleem kon niet uitblijven. En daar waren ze. De TOMS, voor kinderen. Wat een openbaring -en een ‘ik kan mezelf wel voor het hoofd slaan, dit had ik kunnen weten’-

De TOMS schoenen die ik bij buitenlandse vrienden voorbij zag komen, verschenen weer op mijn netvlies. Het bijbehorende concept van ‘one for one’ maakte me al bij voorbaat blij. Want wie wil dat nou niet, zelf mooie schoenen kopen én een ‘arme ander’ van schoeisel voorzien. Simpelweg door je schoenencraving te vervullen.

De volgende avond bestelde ik ze. Twee paar. Ik telde de dagen af tot ze binnenkwamen en was als een kind zo blij toen ik het pakketje open mocht maken. Ik heb supermooie schoenen gekocht voor mijn schatjes voor een redelijk bedrag, én voor een kansarm schatje elders in de wereld. Wat een mooi concept!

Binnenkort ga ik mezelf te buiten aan een paar schoenen voor mezelf. Of een zonnebril. Of een (verzorgings)tas -de meningen over het huidige model zijn nog steeds verschillend-. Of alledrie. Gewoon omdat ik zo rijk ben, en anderen ook iets van de rijkdom van het hebben van schoenen, een hersteld gezichtsvermogen of een kraampakket wil geven. Jij ook?

O ja, als je nou morgen (10/5) je blote voeten op Instagram post met #withoutshoes, dan geef je gratis en voor niets een paar TOMS schoenen weg. Weggeven is nog nooit zo makkelijk geweest! 

  </p><p><img src="http://img.mamaplaats.nl/uploads/legacy/2016/04/11.jpg" alt="1" width="750" height="28" class="aligncenter size-full wp-image-137294" /></p><ul><li><a href="http://kliks.affiliate4you.nl/?adv=5554&amp;web=7303&amp;linkinfo=shoptips&amp;url=http%3A%2F%2Fwww.kleertjes.com%2Foutlet.html%23%21page%3D1%26sorting%3D24%26limit%3D24%22">Outlet bij Kleertjes.com »</a></li>

  • Gratis zwanger- en babyspullen »
  • Win lekker eten »
  • Nieuwe collectie bij Noppies »
  • 7 jaar geleden

    haha komt goed hoor :) Fijn dat je me blijft lezen ;)

    7 jaar geleden

    helaas ik heb geen instagram, wel een goed idee hoor.

    7 jaar geleden

    spannend! Blog je over je gesprek? (ik mag dan wel wat afwezig zijn geweest, maar een aantal mamaplaats mama's verdwijnen niet helemaal van mijn radar;))

    7 jaar geleden

    haha ok dan! Ik heb zo eerst een sollicitatie gesprek, maar daarna duik ik er even in :)