{{ message.message }}
{{ button.text }}

mama ik wil ook piercing! ik ook oren

over een kleine meid die nu al oorbellen wil

Afbeelding blog 'mama ik wil ook piercing! ik ook oren' Achtergrond blur afbeelding

hallo mamas / en of ook papas natuurlijk,

laat ik beginnen bij het begin, ik heb zelf wel wat piercings ( 7 stuks).. 2 ''oorbellen wel gepierced en ook piercings erin'' een industrial een lange staaf boven het oor ( door twee gaten) en een tragus. sinds kort zit er nog eentje bij, een neuspiercing. wou eigenlijk al jaren in de lip maar vanwege de mondproblemen die je krijgt zoals tanden beschadiging en tandvlees ect liever niet en maar voor de neus gegaan, allemaal leuk en aardig alleen heb ik een peuter van tussen de 3 en 3,5. hartstikke leuk natuurlijk maar ze wil nu net als mama zijn, mevrouw zeurt me de kop rond voor oorbellen en der neus moet ook van der,

Nou dacht het niet! alleen het idee al iets van oorbellen/piercings in haar oren en word gek van het gezeur van der haha elke dag weer als ze die van mij ziet. ieder natuurlijk zijn ding maar hoewel ik zelf heel wat heb, word er echt niks bij haar gedaan voordat ze echt een beetje het idee heeft van mama ik wil oorbellen, er er een beetje kan over nadenken. (ik wil nu niet de mamas aanvallen met kinderen jong oorbellen trouwens!!) maar vind het zelf verschrikkelijk die kleine kindjes al oorbellen, helemaal in paniek 9 van de 10 keer en proberen weg te komen ja ze voelen het kort en kunnen het eventueel later uitdoen maar zelf heb ik zoiets van het is haar lichaampje en moet ze zelf beslissen al mogen ze een '' echte'' piercing pas echt als ze echt stukken ouder is, navelpiercing met 16 oke en een oorpiercing ook nog maar voor de rest toch echt als ze huis uit is.

hoewel ik ze zelf heb moet ik er echt nog lang niet aan denken, maar ben bang dat die tijd nog wel gaat komen. mijn man heeft zoiets van agh joh voor de verjaardag, maar gelukkig snapt hij me heel goed, misschien komt het omdat ik de risicos weet en hoeveel werk een piercing kan zijn,

wat doen jullie zelf? en vinden jullie er zelf van, ben wel benieuwd naar de verschillende reacties en nogmaals ik respecteer iedereens mening en wou niemand aanvallen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je