Snap
  • Kind

Mama! Ik ben verstopt!

Ik vind het geweldig om met mijn zoon verstoppertje te spelen. Vooral als hij het me erg moeilijk maakt!

"Mama kom je?"

Ik loop naar de babyfoon en vraag of mijn zoon wakker is.

"Ja, kom je?" Natuurlijk kind. Wil je dat ik nu kom of strakjes.

"Nu, ik ben aan het verstoppen!"

Oh, dat is spannend, dan zal ik maar meteen naar boven komen. Met een "Ja, doe dat!" Als afsluiting van mijn zoon sluip ik heel stilletjes de trap op.

Ik klop op zijn deur en wacht tot hij mij met een "Binnen!" Uitnodigd om zijn kamer op te komen. Ik kijk rond, maar ik zie hem nergens.

Je hebt je verstopt! Ik kan je nergens vinden! Zachtjes hoor ik uit een hoek gegiechel komen. "Ja, verstopt!"

Maar lieve schat! Ik kan je niet vinden. Waar zit je dan toch verstopt? "Onder de deken mama!"

Nou dat maakt het makkelijk.

8 jaar geleden

Het is inderdaad een heerlijk spel om met de kleintjes te doen :)

8 jaar geleden

Mijn zoontje heeft ook dat spelletje ontdekt. Hij gaat achter de schuur staan en zeg 1,2,3, ik kom. Dan moet ik mij dus verstoppen. Hij heeft me daar een lol als ik dan "kiekeboe" roep en tevoorschijn kom. De hele tijd moet hij ook lachen als hij dit spel speelt met mij. Hij wil nog niet echt gezocht en gevonden worden. Het is zo mooi als kinderen jouw gaan betrekken in hun spel, zeker op deze manier.

8 jaar geleden

Ik vind het echt een heerlijk tafereel als kleintjes zich gaan verstoppen. Het idee "als ik hun niet zie, zien zij mij ook niet"

8 jaar geleden

haha ah gos, dat is toch wel héél schattig! Vooral dat hij dan oprecht gelooft dat mama hem niet kan vinden! Hier is verstoppertje ook een leuk spelletje, dan gaat hij standaard achter het gordijn staan (waar zijn voetjes onderuit komen) en staat hij ook te schateren van het lachen!