Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Maak plassen nog leuker op de toilettrainer van Tomy!

Tomy toilettrainer helpt kinderen met plassen

Bijna geen kindje wordt in één keer zindelijk. Er moet eerst geoefend worden op een potje en voordat ze op het grote toilet mogen. Wanneer een kind 2 jaar is wil hij of zij graag zindelijk worden. Bij het ene kind gebeurt dit heel snel, bij de andere pas als het 5 jaar is.

Als je je kind op het toilet zet moet je ze stevig vast houden anders vallen ze zo door de bril heen met hun kleine billetjes. Tomy heeft een toilettrainer waarbij je je hier geen zorgen meer hoeft te maken. Je kindje zal er niet meer door heen vallen doordat de bril veel kleiner is. Daarnaast zullen ze ook sneller aangeven wanneer ze moeten plassen want wie wil er nou niet op een gaaf Cars of Disney toilet plaatsnemen?

Je kan kiezen uit een complete toiletpot deze werkt hetzelfde als een gewoon potje alleen hij is zo gemaakt dat het op een toiletpot lijkt. De geluidjes die je aan kan zetten op de pot maken het nog leuker om naar het toilet te gaan voor de kleine. Je kan ook kiezen voor alleen een verkleinde bril die je op je huidige toiletbril zet deze is er ook met alle verschillende printen. Op deze manier hebben kinderen plezier om naar het toilet te gaan en het scheelt jou opruimwerk mocht het een keer fout gaan!

11 jaar geleden

Mijn zoontje zou die van cars geweldig vinden!

11 jaar geleden

Volgens mij heb ik deze ooit gezien bij de kruidvat

11 jaar geleden

Dit product werkt zeker! Wij hebben het uitgeprobeerd en het kost ons als ouders een stuk minder moeite om onze dochter te laten toiletteren. Ze blijft zelfs graag nog even zitten wanneer ze klaar is...

11 jaar geleden

Werkt dit?