{{ message.message }}
{{ button.text }}

LUXE PROBLEEM , wat moet je ze geven

Tja, een luxeprobleem die waarschijnlijk bij meer moeders bekend is. Help!

Afbeelding blog 'LUXE PROBLEEM , wat moet je ze geven'

Vroeger, nu klink ik als een hele oude dame :) Maar vroeger toen ik nog een kleine Ilona was, keek ik gigantisch uit naar mijn verjaardag. Ik weet dat ik helemaal blij was met een speciale potlood of haarbeugel. Onze jongste dochter is volgende week jarig. Ze mag dan twee vingertjes de lucht in steken, als ze vragen hou oud ze is.

Ook onze kinderen kijken uit naar hun verjaardag en zin ook met een potlood of bellenblaas tevreden.

Toch geef je ze dat niet cadeau, waarom niet.......Omdat de visite met iets groters aan komt.

Bang dat het cadeau van een ander leuker gaat vinden ?!

Het luxeprobleem, een oudere broer en zus...... wat heeft ze niet. Hier bij ons, moeten de kinderen samen spelen en is het speelgoed al gauw van iedereen. Dus ze hebben zoveel en ze spelen wellicht met een derde ervan.Niet dat ze hier kasten vol hebben maar ze hebben wel genoeg !

Verschrikkelijk als je erbij na denkt.... helemaal omdat je weet dat er kinderen zijn die nog niet eens een bellenblaas hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je