{{ message.message }}
{{ button.text }}

lumc molen spreekuur

Waarom duren ziekenhuizen zolang en zijn ze zo slordig.... kan er niet tegen

Afbeelding blog 'lumc molen spreekuur '

Hallo...

Toen deniz anderhalf jaar was vond ik zijn gedrag typisch en apart. Hij was onder andere onwijs agressief , tegen draads in, niet luisteren , slaan schoppen bijten knijpen.  Ook zegt deniz geen 1 woord. Maar cb vond het niet nodig en werd afgewimpeld.  

Bij zijn tweedejaars keuring weer aangegeven deniz zijn gedrag klopt niet en hij zegt nog steeds helemaal niks. Toen is er actie ondernomen en werd hij aangemeld op het molenspreekuur op het lumc in Leiden.  

Na 2 maanden voorbij te zijn gegaan niks gehoord ik bellen.. eerste wat er gezegd werd wat raar we lopen bij. o ja ik zie de vragenlijst hier liggen. Die had ik daarna binnen twee dagen binnen. 

vragenlijst was zo ingevuld aangezien hij geen woord zegt.  opgestuurd en afwachten. 

Twee weken later nog niks gehoord ik bellen eerste wat mij weer word gezegd is wat raar we lopen bij.  * fijn dat werd mij vorige keer ook gezegd* ze kon ook niks vinden in de map met ingevulde lijsten. ik zou terug gebeld worden.  Natuurlijk belde ze niet terug en zelf an je bellen tussen 9 en 12. Dus volgende morgen weer met het lumc bellen. 

En ja hoor wat raar we lopen bij...... Dit keer zag ze twee afspraken staan bij de kno arts en eentje bij de audicien in JUNI pas ja ja wat lopen ze bij. Dat was niet de afspraak ik zou ook met deniz naar de psycholoog moeten.  Dat wist ze niet en morgen zouden ze mij terug bellen. 

Vandaag de telefoon ja de afspraak staat in juni het is namelijk druk!!! wat vreemd dat ze elke keer zeggen we lopen bij. En hij moet wel degelijk gezien worden Door een psycholoog maar de wachtlijst daar is zo lang dat het nu bij de coördinator ligt en die gaat kijken of er een oplossing kan komen... 

ondertussen geen steek wijzer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je