{{ message.message }}
{{ button.text }}

Luis in ons huis, paniek!

We denken dat wij gespaard blijven, totdat de jeuk onhoudbaar is... Dan ben je plots een schoonmaak paranoia aan het worden..

Afbeelding blog 'Luis in ons huis, paniek!'

Het overkomt ons allemaal wel eens, sommige wat vaker dan de ander. Maar ik was zo naïef om te denken dat wij gespaard zouden blijven.

De jeuk op mijn hoofd alarmeert mij dat de nieuwe shampoo toch echt niet de oplossing was en dat ik nu toch echt iemand op mijn hoofd moet laten kijken die ervaring mee heeft, mijn kinderen zijn toch dan te jong om zoiets te moeten beoordelen en als alleenstaande mama kom je spiegels te kort. Hup naar mijn vriendin om kwart voor zes, zodat we erna kunnen racen naar de drogist en bidden dat die nog open is..

De man achter de balie kijkt me meelijwekkend aan en ik probeer maar niet te krabben, terwijl mijn dochter wanhopig beide handen door het haar jast. Ik krijg uitleg mee en bedank die meneer van harte dat ie nog open was.

Nee.. Wij waren niet bevoorrecht, ook pubers krijgen luis .... en ik dus ook.  

En nu zit ik er toch maar mooi mee. En dan hoor je ach, is even vervelend maar na een paar keer behandelen en kammen is het weg.

RIGHT.

Niet voor zo'n paranoia type als ik dus. Alles moet schoon, en ik ben normaal echt niet de schoonste thuis. Maar dit.. dit is.. verschrikkelijk!!

Ze zijn zo minuscuul! En.. oneindig. Ik kan nu gaan nadenken waar het vandaan zou moeten komen.. maar geen idee.. School.. Meest voor de hand liggend. Maar weet het niet zeker.

Alles hoeft niet in de was, ze overleven niet buiten het hoofd om. WIE BELOOFT MIJ DAT DAN? WIE DOET MIJN WAS DAN?

Nee.. traumatisch. Dat is het.

Overleef ik het? Heus wel. Maar.. Er komt geen eind aan :(

Zit zeker al een dag in deze stress.......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je