{{ message.message }}
{{ button.text }}

Luc's Natuuravontuur in de regen

Even naar de winkel door de miezerregen kinderwagen mee en gaan. Mama ik wil zelf lopen! Vooruit dan maar en het avontuur begint!

Afbeelding blog 'Luc's Natuuravontuur in de regen' Achtergrond blur afbeelding

Toen Luc net geboren was zei onze kraamverzorgster iedere dag even naar buiten met de kleine, weer of geen weer. Dit is alweer ruim 2 jaar geleden, en als echte buitenmensen voor ons geen probleem. Al zijn er toch van die dagen dat je liever de hele dag onder een dekentje op de bank zit met een lekker warme kop thee.  

Vanochtend was het goed aan het miezeren maar we moesten even naar de winkel dus om even lekker buiten te zijn gingen we te voet. Luc zijn laarzen en jas aan en de wagen in. Na zo'n 5 minuten in de wagen; "Mama ik wil zelf lopen!" Vooruit dan Luc uit de wagen en zijn avontuur was begonnen. 

"Mama, Mama, kabouters!", Luc had onderweg paddenstoelen gevonden en ja in paddenstoelen wonen kabouters, natuurlijk waren ze nu binnen want buiten regende het. En even verder op "Mama, Mama ik laat een blaadje vliegen!" Meneertje had een blaadje gepakt en deze weer op de grond laten vallen en door de wind vloog hij nog een stukje verder ook nog. Daarna waren de plassen aan de beurt. "Plons, plons, dat was een heel grote plas mama, mama", en ja hoor een heerlijk natte broek. 

Voor deze Natuuravonturen ga ik graag met Luc door de regen. Het is dan alleen maar genieten van de kleine ontdekkingen die Luc doet. We gaan al veel naar het bos maar zo een wandeling door de wijk is voor zijn natuuravonturen al voldoende. 

Dus ik zou zeggen weer of geen weer ga lekker naar buiten met de kleine! En bij thuiskomst wacht het dekentje en die lekkere kop thee op je. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je