Snap
  • Kind
  • kind
  • kids
  • blind
  • typen
  • sponsored
  • loi
  • Kidzz

Loi Kidzz

Razendsnel blind leren typen!

Van Loi Kidzz kreeg Juul een tijd geleden wel een heel leuk pakket toegestuurd. Ze was toegelaten tot de Super Spy School, waar je supersnel leert blind typen. Want alleen dan kun je geheime missies volbrengen! Hoe cool klinkt dat! Juul was in ieder geval dolenthousiast en toen het pakket binnen kwam wilde ze dan ook gelijk aan de slag.

Je ontvangt een geheime bruine envelop, met daarin spullen die je allemaal nodig hebt. Van decodeerkaarten tot 3D-bril, alles voor een echte spion.

Naast razendsnel typen, staat plezier vooral centraal op de Super Spy School. Je gaat proberen de school te redden van de ondergang. Hoe spannend klinkt dat! Op school krijg je les van Miss J. Ze laat duidelijk zien hoe het moet en welke oefeningen je gaat doen.

Na het aanmaken van een geheime identiteit in de Spy school (De avatar) kun je punten verdienen waarmee je vermommingen kunt verdienen en je allemaal leuke kleren kunt kopen voor je eigen avatar. Dat vind Juul misschien nog wel het leukste... De punten kun je verdienen door de toetsen te behalen en door de spelletjes te spelen. Oftewel, lekker veel oefenen!

Juul vind het helemaal leuk, een spannende verhaallijn met een spion en de elementen van een game. Hierdoor had ze meer het gevoel dat ze een spelletje aan het spelen was en niet iets aan het leren. En geloof me, Gijs was jaloers dat hij niet was toegelaten tot de de ‘Spy School’ ;-)

Doordat de online lessen op een speelse manier worden gegeven vind ik het een echte aanrader voor ieder kind om op een leuke manier te leren typen.

Vanwege de vakantie en de start van het nieuwe schooljaar stond de typecursus hier even op een laag pitje, maar Juul kan niet wachten om er weer mee verder te gaan en razendsnel te typen net als een spion! Het typen gaat nu al een stuk vlotter en daar is mijn spion in training al super blij mee!

Janneke

Snap
Snap
Snap
4 jaar geleden

de tweede blog over de loi typecursus. tja mijn kinderen waren er niet heel enthousiast over. het spel liep geregeld vast, en dan konden ze opnieuw beginnen. en ik baalde dat het niet op de ipad kon met een bleu touth toetsenbord. had de dyslectie variant. vond het een ramp om ze eraan te krijgen. uiteindelijk hebben ze het certificaat binnen maar officieel is het niet gehaald. ze typten gewoonweg niet snel genoeg. (en hier op den duur ook niet meer blind, want na een half jaar hebben wij de plakkers er ook weer afgehaald) het enigste voordeel wat ik ervan vind is dat ze nu ongeveer weten waar de letters zitten op het toetsenbord. ook zonder type cursus gaan ze vanzelf sneller typen als ze vaker op de laptop moeten werken.