{{ message.message }}
{{ button.text }}

logopedie, wat een uitkomst!

Na intake gehad te hebben en tips sprongen voorruit!!!

Afbeelding blog 'logopedie, wat een uitkomst!'

Wij zijn toch zo vrolijk , zo vrolijk, zo vrolijk was ik noooit, hihi 

De 17de hebben wij ons eerste afspraak gehad met logopedie, zeer leuke meid en is nog maar 10 mn lopen ook, een erg groot voordeel vind ik zelf. Als  me vorige blogs gelezen hebben dan weten jullie dat abby een achterstand had van een jaar tot 1,5 jaar had, ze spraak alleen losse woordjes e op hoogens twee handen te tellen waren. Kreeg de tip eigenlijk moet dat gewoon om echt ontzettend langzaam en heel duidelijk te praten, best moeilijk omdat ik altijd heel snel praat, maar nu 4 dagen later praat hebby standaard met twee woorden en al 29 zinnen met drie woorden! Heb het uiteraard allemaal eens bijgehouden ook voor de logopedie, had er een beetje hard hoofd indoor het flinke zuurstofgebrek bij haar geboorte en verwachtte niet dat het goed zou komen, zekrr niet zo snel, het schuldige gevoel wat ik had, voelde alsof ik zelf faalde als ouder is compleet weg!! Ik brn onwijs trots op haar, vind dit een flinke prestatie!! En zo fijn om haar te horen praten, dinsdag wordt ze drie en gaat vast de familie versteld doen staan!! Yes yes yes en nog eens yes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je