{{ message.message }}
{{ button.text }}

Logopedie voor mijn beide heren

na de oudste gaat nu ook de jongste naar logopedie. En ja ergens steekt dat wel een beetje. Heb ik niet alles gedaan wat moest?

Afbeelding blog 'Logopedie voor mijn beide heren'

Vanmorgen een klein gesprekje gehad met een van de juffen van stefan(mijn jongste mannetje) en zij adviseerde toch ook logopedie voor hem. Dus dan moet ik met beide heren er naar toe. Ik weet best dat het niet aan mij ligt en dat ik alles doe wat je als ouders kunt doen om taal te stimuleren maar toch.....bekruipt mij het gevoel dat ik meer had moeten doen. Het voelt bijna als falen en ja nogmaals ik weet dat je je er zo niet over moet denken maar het steekt wel een beetje ergens diep in mij.

Gelukkig heb ik een erg leuke logopedist waar mijn oudste al met plezier naar toe gaat en stefan kent hem dus ook al. Volgende week dinsdag heb ik eindelijk een gesprek op school over lars. Ik ben benieuwd wat ze allemaal te zeggen hebben over hem en wat we kunnen gaan doen om hem verder te helpen. We hebben voor de zomervakantie besloten om hem in groep 1 te laten maar achteraf denk ik dat het misschien wel beter was geweest om hem toch naar groep 2 te doen. Ik heb het idee dat hij die uitdaging nodig heeft. 

Volgende week komt er zeker een blog over hoe het nu verder gaat.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je