{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lijstje met leuke websites

Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. nou, hier komen ze dan:

Afbeelding blog 'Lijstje met leuke websites' Achtergrond blur afbeelding
Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. Nou, hier komen ze dan: http://www.z8.nl/ (z8 is vaak in de winkel erg duur, maar op de officiele website heb je bij aanbiedingen vaak een vest of broek voor 12 euro en een tshirtje voor 5 euro) terwijl er mensen zijn die op marktplaats voor een 2e handsje meer betalen. http://www.humpy.nl/ Ook hier weer kijken bij aanbiedingen. ik haal hier vaak name-it broekjes voor mn zoontje voor een tientje. om ze vervolgens zodra ze te klein zijn op mp te verkopen voor 15 euro. http://www.noppies.com/ Ik heb me aangemeld bij de website van noppies, en ontvang elke week echt goeie aanbiedingen van noppies. ook hebben ze op de website de sale veel goedkoper dan in de winkels... http://www.picobello-outlet.nl/ Voor supergoedkope vingino broekjes, ook tumble en dry en heel veel andere merken. Echt heel goedkoop. www.marktplaats.nl Het idee staat sommige mensen mischien niet zo aan, 2e hands kleding kopen voor je kind.. maar je kan heel makkelijk aanklikken dat je alleen nieuwe kleding wil bekijken. Zo heb ik welleens ergens een doos vol merkkleding bij mensen opgehaald voor mn zoontje voor maar 20 euro, de mensen hadden een jongetje verwacht, maar t was toch een meisje geworden. Ook is marktplaats super handig in crisistijden om je gebruikte kleertjes te verkopen. Als ze er nog goed uit zien betalen mensen er soms nog meer voor dan wat jij ervoor betaald hebt, en dan is leuke kleding kopen voor je kind ineens helemaal niet zo'n dure hobby meer. Ten slotte nog de tip, als je een merk leuk vindt is het vaak het allergoedkoopst op de website van het merk zelf. En bijna elke website heeft tegenwoordig wel een sale of outlet pagina.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je