Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Lijstje met leuke websites

Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. nou, hier komen ze dan:

Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. Nou, hier komen ze dan:

http://www.z8.nl/ (z8 is vaak in de winkel erg duur, maar op de officiele website heb je bij aanbiedingen vaak een vest of broek voor 12 euro en een tshirtje voor 5 euro) terwijl er mensen zijn die op marktplaats voor een 2e handsje meer betalen.

http://www.humpy.nl/ Ook hier weer kijken bij aanbiedingen. ik haal hier vaak name-it broekjes voor mn zoontje voor een tientje. om ze vervolgens zodra ze te klein zijn op mp te verkopen voor 15 euro.

http://www.noppies.com/ Ik heb me aangemeld bij de website van noppies, en ontvang elke week echt goeie aanbiedingen van noppies. ook hebben ze op de website de sale veel goedkoper dan in de winkels...

http://www.picobello-outlet.nl/ Voor supergoedkope vingino broekjes, ook tumble en dry en heel veel andere merken. Echt heel goedkoop.

www.marktplaats.nl Het idee staat sommige mensen mischien niet zo aan, 2e hands kleding kopen voor je kind.. maar je kan heel makkelijk aanklikken dat je alleen nieuwe kleding wil bekijken. Zo heb ik welleens ergens een doos vol merkkleding bij mensen opgehaald voor mn zoontje voor maar 20 euro, de mensen hadden een jongetje verwacht, maar t was toch een meisje geworden. Ook is marktplaats super handig in crisistijden om je gebruikte kleertjes te verkopen. Als ze er nog goed uit zien betalen mensen er soms nog meer voor dan wat jij ervoor betaald hebt, en dan is leuke kleding kopen voor je kind ineens helemaal niet zo'n dure hobby meer.

Ten slotte nog de tip, als je een merk leuk vindt is het vaak het allergoedkoopst op de website van het merk zelf. En bijna elke website heeft tegenwoordig wel een sale of outlet pagina.  

11 jaar geleden

Nog een nieuwe, net ontdekt :-) https://www.facebook.com/Nathaliehippekleding?ref=stream

11 jaar geleden

op www.z8.nl hebben ze op dit moment 50% korting op heel veel kleertjes, zeker even het kijken waard!

11 jaar geleden

Ook leuk is www.dressyourkiddies.nl

11 jaar geleden

ooh Kaatje123 wat leuk! gefeliciteerd met de zwangerschap! tijdens je verlof heb je natuurlijk heerlijk de tijd om alle website's af te speuren naar de leukste en goedkoopste kleertjes! helemaal bij de z8 website heb je dan veel geluk, want maat 56 blijft het aller meeste over!