{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Stef!

Deze blog is voor jou!

Afbeelding blog 'Lieve Stef!'

Wat ben ik trots op jou!! Jij bent echt heel hard aan het vechten om wel je handjes te kunnen gebruiken. Elke dag oefenen we, ook op ‘schooltje’ waar de lieve begeleiders met jou spelen. De andere kindjes en ook de juffen zoals wij ze noemen om het makkelijk te houden zijn gek op je. En jij ook op hen. Wat was het spannend hoe je het daar zou gaan doen. Nu is het vakantie en zijn er meer kindjes en grotere kindjes maar jij vind het allemaal reuze interessant. De kindjes laten je wel eens schrikken maar toch ga je ook daar steeds beter mee om. Je gaat ook steeds beter slapen op school, iets waar mama zich zo druk over heeft gemaakt.?

We hebben samen veel gehuild het afgelopen jaar, maar ook super veel gelachen. De momenten dat jij met vooral Papa aan het ‘stoeien’ bent en je het uitschatert van het lachen. Dan ben ik de gelukkigste mama van de hele wereld. Of als jij lacht om mijn gekke haar of mijn grapjes daar geniet ik echt van. Iedereen zegt altijd wat hebben jullie toch een vrolijk kind. 

JA dat klopt helemaal, je lacht bijna altijd. Wij zien ook de kant die het wel moeilijk heeft die moet doorzetten en die het af en toe letterlijk uitschreeuwt als iets niet lukt. Wat kan je dan boos zijn en dat snappen we helemaal, jij wilt gewoon dat je armen en benen doen wat jij wilt. Maar die armen en benen denken er vaak anders over. Als jij verdrietig en boos bent omdat iets niet lukt is mama dat ook. Wat zou ik graag met je ruilen. Ik gun het jou zo dat je armen en benen doen wat jij wilt. We blijven gewoon oefenen kleine vriend! De aanhouder wint zeggen ze wel eens! Dus daar gaan we voor.

Je bent echt het leukste kind van de wereld, grappig ondeugend en lief. De twinkeling in je ogen als je ons aan het uitdagen bent daar kan ik zo van genieten.?

Ondertussen verstrijkt het jaar en zijn we bijna weer bij 22-8. Ik voel gewoon dat het me deze tijd net wat meer aangrijpt. Ik zie op facebook vaak herinneringen van jou voorbij komen. En dan denk ik hier was er nog niks aan de hand, was ons leven nog zo simpel! Geen onzekerheid over de toekomst, geen dokter bezoeken, geen fysio, geen reflex therapie. Gewoon wij drieën in onze eigen bubbel.

Maar ook een jaar verder van dingen die jij WEL kan! Wij hoopte dat jij ging praten en dat doe je ook.

Je zegt nu mama, papa ,opa ,bah ,hoppa ,auw, ja, nee , ba tegen Simba en Bumba. En we horen je stem gewoon veranderen. Dus we hebben wel het vertrouwen dat jij nog meer woordjes gaat leren.

Je vind het leuk om kusjes in de lucht te geven, te klakken met je tong, tegenwoordig ook je tong uitsteken. Spetteren met je tong, dit vinden wij wat minder maar ja we zeggen wel dat het niet mag en dan zeg jij bah. En doet het vervolgens gewoon opnieuw. Soms zelfs met een dikke lach. Haha! Blijf dan maar eens streng.. Je kijkt dan echt als een klein boefje. Wij denken dan ook dat jij later de gene bent met alle ‘stoute’ plannen. En dan je vriendjes en vriendinnetjes voeren je plan uit haha!?

Je begint ook steeds meer te snappen waar papa en mama het over hebben. In de auto ‘vertel’ je hele verhalen over hoe je dag was. Als we vragen waar is de poes ga je echt zoeken.

We genieten dan ook echt met jou in ons leven. We zullen er altijd voor jou zijn! Papa jij en ik wij kunnen met zijn 3en de wereld aan!

Love you till the moon and back!

Xxjes mama!?


Afbeelding blog 'Lieve Stef!'

Klein boefje (met eten in de mond sorry!)

Afbeelding blog 'Lieve Stef!'

QRI van papa! 2 beste vriendjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je