{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lief! Kalender Klok!

Super leuk zo'n houten kalenderklok! Wij hebben die van Lief! Lifestyle (mijn favoriete merk).

Afbeelding blog 'Lief! Kalender Klok!' Achtergrond blur afbeelding

Met Sinterklaas heeft ons ventje een houten kalenderklok gehad van Lief! Lifestyle. In het begin keek hij hier niet naar om, het was meer zijn grote zus die er veel mee bezig was. Maar nu zijn de rollen wel wat meer omgedraaid.

Zo'n klok geeft inzicht in besef van tijd. Ze leren gisteren, vandaag en morgen. Maar ook de seizoenen, het weer, maanden, dagen van de week, kortom heel erg veel. Mijn dochter leert dat in haar klas ook. Iedere ochtend zingen ze een liedje hierover met de juiste datum, dag en maand. Nu kijkt ze iedere ochtend op deze kalender om te zien welke datum het die dag is. Ook wordt de dag van de week iedere ochtend goed gezet. De maand moet ze vragen haha. Daarna laat ze het trots aan haar broertje zien, want de kalender klok is immers van hem. Al snapt hij er nog niet veel van en vind hij het vooral leuk om aan de wijzers te draaien.

Voor klok lezen is ze nog te jong, maar ze wil het wel heel erg graag leren en door middel van de kalenderklok kan ik het laten zien tijdens de uitleg hoe het zit. Maar daar hebben we nog wel wat herhaling voor nodig. Je hebt deze klokken in veel verschillende varianten, maar zij erg blij met deze blauwe variant van Lief! Lifestyle.

Al met al een super leuk en leerzaam cadeau! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je