{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leven in drie foto's?

Je leven in drie foto's, wat een uitdaging zeg! Die ga ik natuurlijk heeeel graag aan. Ik ben namelijk echt van de foto blogs!! <3

Afbeelding blog 'Leven in drie foto's?' Achtergrond blur afbeelding

Dit is gewoon een marteling!!

Bijna een ONMOGELIJKE opdracht voor mij! Met een moeder+haar vriend die bij beide ster fotograven zijn! Zelf maak ik per dag ook zo'n 30 foto's, gewoon omdat ik ervan houd. Dus maar 3 foto's te mogen gebruiken is bijna marteling, haha!! Maar toch ga ik het doen, en ik houd me aan het aantal! 

Foto 1: Ik en mijn broertje

Deze foto staat echt al duizend jaar op mijn telefoon en nog nooit gebruikt! Deze foto is gemaakt door mijn moeder in onze oude optrekje, "de flat". Mijn vader en moeder gescheiden toen ik ongeveer 3 jaar oud was, ik  en mijn broertje hebben daar nooit iets van onthouden of echt van meegekregen, op die leeftijd dan. Op de flat woonde we dan ook met zijn 3tjes. Mijn hele (zorgeloze) kindertijd ligt daar. 

We speelde "restaurandje" op het balkon dat aan mijn kamer lag, mijn moeder was dan onze budler en had zelfs en menukaart voor ons gemaakt, haha! We hadden daar verjaardags partijtjes, we danste voor de sterio instalatie op de spice girls, naja ik dan :). Met pasen stond er "opeens" een grote chocolade paashaas op de eettafel bij de lunch en mama maakte altijd "kaasharingen", dat klinkt goor, maar is gewoon een plakje kaas die ze in een vis vorm sneed :) 

I LOVE this picture.

FB_IMG_1440295841638_1454178921.jpg

Foto 2: Mijn vriendje en ik

Mijn vriend is opsessed met bbqen. Bbqen in de winter vind hij zelfs leuker als in de zomer, wat een mafkees.. Dit was wel van de zomer, bij mijn moeder thuis (inmiddels allang niet meer op de flat wonend!). Het was super lekker weer en opeens.. PATSSS, BOEEEMMM, stord regen!! Maar dat hielt Meneer BBQ King niet tegen om lekker door te grillen. He saved the evening. Maar hij is in nog veel meer dingen held hoor! Hij is een Papa held. :) een kei harde werker en een super lief vriendje. 

I Love youuu!!

FB_IMG_1432388042395_1454180053.jpg

Foto 3: Last but not least THE KIDS!

Wat was het vreselijk moeilijk om tussen die miljoenen foto's te kiezen!!! Het deed pijn aan mijn hart. Ik dacht nog even: Maak een foto collage van deze 4 foto's, dan word het toch soort van 1 foto!! Maar Nee!! Ik hielt me in en koos voor deze lieve foto van de kids.

We waren afgelopen zomer op stap met de kids en een stel vrienden. We waren bij de Spiegelplas in Nederhorst den Berg. Wat is het hier prachtig.. Het water hier is zo helder dat het lijkt of je op vakantie bent. We zijn hier zomers graag met zijn alle en nu gaan de kids lekker mee. 

Op deze foto was de dag bijna ten einde. We zaten hiet om een klein vuurje heen, snackjes te eten. Meneer waakte over zijn zusje en at krentjes. Beide lekker warm onder dekentjes. Wat was dit een PRACHTIGE dag!!

I love you both, to the moon and back!

FB_IMG_1454180579610_1454180623.jpg

XXX 

Aaaaahh! Ik mag nog een foto kiezen voor de "voorpagina" jaaaaa!! (kunnen jullie toch nog een beetje omgeving zien die hoord bij foto 3!!) Ik vond deze "challange" echt super leuk!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je