{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke troetelnamen voor je kindje

Afbeelding blog 'Leuke troetelnamen voor je kindje' Achtergrond blur afbeelding
Bij de geboorte geef je je kindje natuurlijk een offciële naam. Vaak een naam die je zelf heel mooi vindt of een speciale betekenis heeft. Zo vond ik de naam Hayley Angelina erg mooi en mijn dochter draagt die naam. Zo heet ze op papier, ze luistert naar de naam en ze stelt zichzelf ook aan iedereen voor als: "Hoi ik ben Hayley." Maar zodra ik haar roep, noem ik haar niet constant bij haar voornaam. Ik noem haar vaak liefje of mopje. En zo heb ik meerdere troetelnamen voor haar. Terwijl ik haar knuffel zeg ik lieve dingetjes tegen haar en ik zie haar stralen. Misschien weet ze niet altijd even goed wat de namen betekenen, maar ze weet dat het liefdevol is. Vaak als ik een kusje krijg noemt ze mij ook liefje! Dat vind ik zo lief. Ik ben niet de enige die troetelnamen of een bijnaam voor haar heeft. Mijn moeder noemt mijn dochter vaak gekke griet en mijn beste vriendin noemt haar gekkertje. Dat komt vast omdat ze knettergek is. Heb jij een leuke troetelnaam/bijnaam voor je kindje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kind, #namen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je