{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke tips voor onderweg?

Wie o wie heeft er goede tips om kinderen bezig te houden tijdens een lange autorit?

Afbeelding blog 'Leuke tips voor onderweg?'

Over een tijdje gaan we naar Zuid-Frankrijk op vakantie. Om op te plaats van bestemming te komen, moeten we 1150 km rijden. Dit doen we in 2 dagen. De planning is om in elk geval elke 2 uur te stoppen. Dat is ook het advies met een kleintje in de maxi cosi, en voor haar grotere zus ook wel zo fijn (en voor ons zelf ook natuurlijk). Maar goed, we zullen toch veel uurtjes in de auto zitten.

Tips voor een eind rijden met kinderen

Hebben jullie leuke tips voor een meisje van 2 jaar (bijna 3) voor onderweg? En voor een meisje van 9 maandjes? Ik heb al een soort tafeltje aangeschaft wat over de autostoel van onze "grote" meid heen kan, zo kan ze in elk geval lekker schrijven/kleuren... Ook nemen we een mini DVD speler mee, daar zal ze zich ook wel een tijdje mee kunnen vermaken, want normaal kijkt ze bijna nooit filmpjes. Maar goed, om nou 2 dagen lang alleen dat te doen is misschien een beetje saai. En de jongste? Wat kan zij doen? Hopelijk slaapt ze veel... En gewoon maar haar favoriete speeltjes afgewisseld aangeven?

Hoe deden jullie dat met kindjes zo'n eind rijden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je