{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke tas voor kleine dames

Afbeelding blog 'Leuke tas voor kleine dames' Achtergrond blur afbeelding

Het nederlandse merk Zebra Trends heeft een tijd geleden de “Natural Bag” ontworpen. Deze Natural Bag is zo’n heerlijk grote shopper gemaakt van stevig vilt. Een mooi natuurlijk materiaal, met een originele en bijzondere uitstraling. Het model vinden we ook fantistisch en het deze tassen hebben ook nog eens mooi afgewerkte leren handvaten. Leuk voor grote dames, maar helaas niet geschikt voor kleine meisjes, waarvoor deze tas veel te groot was.

Gelukkig heeft Zebra Trends begrepen dat ook kleine meisjes dit een fantastische tas vinden en deze sinds kort ook als kindertas in hun collectie. Deze variant “small” is net als de grote variant van stevig vilt gemaakt en er kan lekker veel in. Het model lijkt heel erg op het grote model met hetzelfde leren hengsel en er zit zelfs ook een telefoonvakje in! Want ook kleine meiden hebben tegenwoordig al mobieltjes. Heel praktisch dus voor al je schoolspullen of bijvoorbeels als ballettas! De tas is verkrijgbaar in 5 mooie kleuren, dus voor ieder wat wils.

En weet je wat wij ook zo leuk vinden? De tas is ook groot genoeg als handtas of sporttas voor mama!

Uiteraard zijn deze mooie tassen verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Wij zijn er smoorverliefd op geworden. Jij ook?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je