{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke rugzakken!

Afbeelding blog 'Leuke rugzakken!' Achtergrond blur afbeelding

Het schooljaar is weer bijna voorbij en de tasjes vermoedelijk aan vervanging toe. Want jongens en meiden zijn niet altijd even voorzichtig met hun spullen en ook een tas moet dus echt tegen een stootje kunnen. Heb jij ook zo’n wildebras thuis? Dan kunnen we de leuke dieren rugzakken van Skip Hop zeker aanraden. Deze leuke rugzakjes voor jongens en meisjes kunnen wel tegen een stootje. Want bij Skip Hop vinden ze het belangrijk dat hun producten erg praktisch en van goede kwaliteit zijn. Wij vinden ze echter vooral gewoon erg leuk!

 De rugzakken hebben een voorvakje, een zijvakje en praktische grote ritsen. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is stevig milieuvriendelijk afwasbare kunststof. Superpraktisch dus en handig voor kids!

Loopt jouw zoon of dochter volgend schooljaar ook het schoolplein op met zo’n leuke kikker, penguin, hond, lieveheersbeestje of uil? Of toch een van die andere fantastische dieren? Er zijn zo veel leuke varianten, er zit er vast een bij die jouw kind leuk vindt. Voor elk wat wils!

Op de website Hippebeestjes.nl vindt je deze en nog veel meer leuke tassen voor kids! Voor echte dametjes zijn er heel leuke tassen van Zebra Trends. Wil je juist een stoere jongenstas? Kijk dan ook eens bij de tassen van De Kunstboer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je