{{ message.message }}
{{ button.text }}

leuk om te zien dat mijn zoon in kastje stopt

Toen mijn zoon 2 jaar oud. Hij houdt altijd uets verstoppen. Hij zou liefste in kastje verstopt. .

Afbeelding blog 'leuk om te zien dat mijn zoon in kastje stopt' Achtergrond blur afbeelding

net verhuisd naar nieuwe woning.. nog niet alles alle dozen eruit halen.. dus paren kast leeg vullen. Mijn zoon zei waarom is leeg kastje.. ik ben ook zwanger van tweede eb altijd moe.. hij zei als leeg is dan kan hij in kastje spelen. Ik zei mag niet.  Maar toen later was ik iets doen en dan weer terug in woonkamer zag ik geen mij  zoon.ik roep hem.waar is hij. Ik dacht hij naar boven of zo maar ik schrok dat jij open deur van kastje ja ja pas wel in kastje en doen vaker in. Tot ik vullen in kastje ..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je