Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Leuke meidenkleding van Tumble 'n Dry!

Net even zitten rondneuzen op de website van Tumble 'n Dry, leuke meidenkleding hebben ze daar!

Ik heb zojuist eens een kijkje genomen op de website van Tumble 'n Dry. Daar hebben ze leuke meidenkleding!

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke jurkje?
In een mooi roze kleurtje met witte hartjes erop.
Ik vind hem echt schattig en hij lijkt me ook prettig zitten. Lekker comfortabel, maar toch heel mooi! Jammer dat hij er niet in mijn maat is ;-)

Dit truitje met de tekst "More than all the stars" vind ik ook erg leuk! Het truitje heeft een druppelvormige opening aan de achterkant en glitters op de voorkant. Leuk truitje om op een spijkerbroek of spijkerrokje te dragen. Dat maakt de outfit helemaal compleet en houdt het toch ook simpel. Leuk!!

Deze roze broek vind ik ook super! Verkrijgbaar vanaf maatje 62, maar ik weet niet of het voor die hele kleintjes wel zo prettig zit... Maar als ze al (bijna) kunnen lopen staat zo'n broekje toch superstoer!

De roze sjaal is ook een leuk item. Kan leuk op een simpel, effen truitje gedragen worden, maar kan ook goed bij de winterjas gedragen worden. Multifunctioneel dus ;-)

Naast al deze leuke roze kleding hebben ze ook meer dan genoeg kleding in andere kleuren bij Tumble 'n Dry. Bestel je voor 50 euro of meer dan hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen.

Lekker shoppen dus ;-)

9 jaar geleden

Ik ook ;-)

9 jaar geleden

Dat broekje! Mijn dochtertje is gek op roze :-)