{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke meidenkleding van Tumble 'n Dry!

Net even zitten rondneuzen op de website van Tumble 'n Dry, leuke meidenkleding hebben ze daar!

Afbeelding blog 'Leuke meidenkleding van Tumble 'n Dry!' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb zojuist eens een kijkje genomen op de website van Tumble 'n Dry. Daar hebben ze leuke meidenkleding!

http://bit.ly/1A3xX7q

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke jurkje?
In een mooi roze kleurtje met witte hartjes erop.
Ik vind hem echt schattig en hij lijkt me ook prettig zitten. Lekker comfortabel, maar toch heel mooi! Jammer dat hij er niet in mijn maat is ;-)

http://bit.ly/1A3xX7q

Dit truitje met de tekst "More than all the stars" vind ik ook erg leuk! Het truitje heeft een druppelvormige opening aan de achterkant en glitters op de voorkant. Leuk truitje om op een spijkerbroek of spijkerrokje te dragen. Dat maakt de outfit helemaal compleet en houdt het toch ook simpel. Leuk!!

Deze roze broek vind ik ook super! Verkrijgbaar vanaf maatje 62, maar ik weet niet of het voor die hele kleintjes wel zo prettig zit... Maar als ze al (bijna) kunnen lopen staat zo'n broekje toch superstoer!

De roze sjaal is ook een leuk item. Kan leuk op een simpel, effen truitje gedragen worden, maar kan ook goed bij de winterjas gedragen worden. Multifunctioneel dus ;-)

http://bit.ly/1A3xX7q

http://bit.ly/1A3xX7q

Naast al deze leuke roze kleding hebben ze ook meer dan genoeg kleding in andere kleuren bij Tumble 'n Dry. Bestel je voor 50 euro of meer dan hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen.

Lekker shoppen dus ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je