{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuk speelgoed voor onderweg!

Afbeelding blog 'Leuk speelgoed voor onderweg!' Achtergrond blur afbeelding
Je kent het wel, de vakantie staat voor de deur maar hoe vermaak je je de kinderen tijdens de lange autorit naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Heel simpel. Met de Trucky 3. De Trucky 3 is een leuk en kwalitatief hoogwaardig spel voor een kind van 3-8 jaar. Een kind van 3 jaar rijdt veelal met de vrachtautootjes en stopt er wat blokjes in maar naarmate het kind ouder is, gaat het ontdekken dat de blokjes op verschillende manieren in de laadruimte van de vrachtauto passen. Op die manier is uw kind dus leuk en leerzaam aan het spelen terwijl u als ouder kan genieten van hun bezigheid en de beginnende vakantie. Wat hoort er allemaal bij het spel Trucky 3?:
  • 3 vrachtautootjes in verschillende groottes
  • 10 gekleurde blokjes van kunststof die verschillen in vorm
  • 1 opdrachtenboekje met 48 opdrachten oplossingen voor starter, junior, expert en master
Zelfs voor volwassenen is dit spel nog leuk! Nieuwsgierig geworden naar dit leuke en leerzame spel? Kijk dan op http://www.speelgoedvallei.nl/kleuter-speelgoed-spellen-trucky-p-96.html De Trucky 3 is € 25,95 en slechts € 3,95 voor een pakketzending! Trouwens, wist je dat je bij besteding vanaf € 29,95 je een GRATIS Cars Lightning McQueen ontvangt? Als je op vakantie gaat, geniet er met volle teugen van, doe voorzichtig kom weer heelhuids thuis!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je