{{ message.message }}
{{ button.text }}

leuk peuterspeelzaal!!

Afbeelding blog 'leuk peuterspeelzaal!!' Achtergrond blur afbeelding

dinsdagochtend  half 8 sóchtends ,mijn dochter staat al een half uur in mijn slaapkamer "ik mag naar school vandaag" jubelend , 'kom nou uit bed mamma anders komen we te laat", ik die aan de ene kant het wel lekker vindt dat ze naar de peuterspeelzaal gaat maar aan de andere kant wordt ze dan zo groot."kom nou! lukas en christaan moeten we ook nog wakker maken" onze jongens van 7 maanden oud.

na dat iedereen fris en fruitig beneden zit zijn we een halfuurtje verder , effe snel ontbijten de binken de fles.en voor dat ik de binken in de maxi-cosi heeft onze tuttebel al zich helemaal bepakt en klaar'om te gaan (wat normaliteit met veel tegenzin gaat) 'gaan we al mamma " jaja roep ik doe deur maar open", gelukkig is de peuterspeelzaal 5 minuten lopen van ons huis , eenmaal daar aangekomen rukt ze de rugzakje af "hier mam die mag jij vasthouden" de leidsters staan haar al op te wachten bij deur van klasje "hoi en wie ben jij "wordt vrolijk gezegd "ik ben belle"zegt mijn dochter ze heet eigenlijk Isabelle maar liefkozend ook belle genoemd, ik die inmiddels met grote brok in me keel haar jasje en rugzakje aan de eerste de beste haakje hangt, "mamma ,mamma "roept ze "kom kijken" met nu inmiddels  een traantje in me ogen zie hoe mijn dochter zonder pardon mee gaat met haar klasje en hoe trots ik ook op haar ben, vindt ik het erg moeilijk om naar een kwartiertje te zeggen "dag lieverd tot straks!, zal je lief zijn en luisteren naar de juf", "ja mamma daaaag tot straks!!" nog een snelle kus en zonder blikken of blozen gaat ze weer verder.

na dat ik 10 minuten nog voor het raam heb gestaan van haar klasje en de binken begonnen te huilen en wat traantjes weg gepinkt ben ik dan maar naar huis gelopen  en terwijl ik naar huis liep tegen mezelf zeg "het zijn maar 3 uurtjes " , nooit geweten dat ik er zoveel moeite mee zou hebben  en ik maar hoop dat steeds makkelijker wordt en het gelukkig nog 2 jaar duurt voor dat mijn binken naar de peuterspeelzaal gaan.

wendy

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je