{{ message.message }}
{{ button.text }}

Let’s talk about sex baby

Afbeelding blog 'Let’s talk about sex baby' Achtergrond blur afbeelding

Na ongeveer 1,5 jaar single te zijn na een relatie van bijna 18 jaar, merk ik toe te zijn aan liefde, warmte, samen zijn en ook aan SEX
Als vrouw van eind 30, moeder van 3, geen sociaal leven en ook nog eens depressief ben ik totaal niet zeker van mijzelf en heb geen idee hoe ik het aan moet pakken. Ik besluit om mijzelf in te schrijven op een aantal populaire datingsites om te zien of er überhaupt iemand in mij geïnteresseerd zou zijn.
Ook probeer ik voor mijzelf duidelijk krijgen waar ik op dit moment het meest behoefte aan heb en dat ziet er als volgt uit:
1. Sex, iedere man die op de een of andere manier in mijn nabijheid komt (ook nabij via de tv😬) is opeens sexy en woest aantrekkelijk, leraren van de kids (zowel basisschool als middelbare), vakkenvullers, zakenmannen, gangsters, nerds, 20-ers, 70-ers (hey age aint nothing but a number), lang, dik, kort, dun, ook de ietwat mannelijke lesbische buurvrouw geeft mij afentoe kriebels in mijn onderbuik, bring it on! Stiekem bekijk ik ook "sexy" filmpjes online dus het is duidelijk! I need some...
2. Warmte/ Samenzijn, zie ik eigenlijk als 1. Jaloers ben ik op stelletjes die samen een diep gesprek voeren, hatelijk kijk ik naar koppeltjes die lachend in de supermarkt op zoek zijn naar de ingrediënten voor hun romantische diner van die avond, of die sexy man op tv die zijn vrouw troost omdat zij zich enorm ellendig voelt (probably gewoon menstruatie perikelen maar weet hij veel).
3. Liefde....the one thing everybody needs! Maarja ben ik daar aan toe na alles wat ik met mijn ex heb meegemaakt, geloof ik nog in liefde kan ik nog liefde geven en ontvangen? Is het niet te snel? Kan ik ooit nog zoveel van iemand anders houden als van hem. Ben ik het wel waard, wie wil mij nou (volgens mij begint mijn Big Black Dog zich ermee te bemoeien). De liefde is voor nu blijkbaar nog ietwat te ingewikkeld.
Ik kijk naar mijzelf terwijl ik naakt voor de spiegel sta en zucht, want ik zie natuurlijk heus wel wat mijn 3 zwangerschappen met mijn lichaam hebben gedaan. Ik kijk naar beneden, ja precies daar hangen ze en zie ook wat de lange periodes van geven van borstvoeding met mijn borsten hebben gedaan. 
Nee zo durf ik mij echt niet aan een nieuw persoon te vertonen zelfs niet alleen voor de sex! Ik heb geen geld om mijn lichaam strak te laten trekken. Dan maar weer een sexy filmpje bekijk...
Later op de avond klimt mijn Big Black Dog weer eens op mijn schoot en terwijl ik hem knuffel heb ik een geweldig idee, ik spring op de BBD schrikt en verstopt zich achter de bank terwijl ik achter mijn laptop spring en op zoek ga naar informatie....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je