{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lente fotografie; tips & trucs

Tips voor ontspannen kinderfoto's

Afbeelding blog 'Lente fotografie; tips & trucs'

April 10, 2018

Vorige week belandde ik met mijn kinderen bij het Wylerbergmeer. Een prachtig en rustig meer op de grens van Nederland en Duitsland, vlakbij Nijmegen. Uiteraard had ik mijn camera mee, fotografie kan overal! Mijn kinderen waren zo ontspannen en lekker aan het spelen dat ze niet eens echt in de gaten hadden dat ik ze aan het fotograferen was. Normaal gesproken duiken ze weg, of gaan ze ontzettend gek zitten doen.

Het is toch echt het leukste als kinderen op de foto staan zoals ze daadwerkelijk zijn. Tijdens het spelen kun je ze daarom mooi fotograferen. Hier wat tips om zelf jouw kinderen mooi op de foto te zetten terwijl ze aan het spelen zijn:

1. Zoek een plek met voldoende licht. Buiten is altijd goed, bij een meer, in het bos, of zelfs het speeltuintje om de hoek zijn prima locaties. Als je binnen wilt fotograferen, zoek dan een plekje vlakbij een raam.

2. Zorg dat je veel op ooghoogte van je kind(eren) foto's maakt. Als ze dan toch een keer jouw kant opkijken heb je meteen een mooi portret.

3. Speel mee terwijl je fotografeert. Dit vinden ze erg leuk en binnen de kortste tijd trekken ze zich niks meer aan van de camera.

Heerlijk toch? Al spelend en in hun element met water, zand, glijbaan, takjes, steentjes, een schep of wat dan ook, hebben jullie allemaal een heerlijke middag.

 Voor deze tijd van het jaar, bied ik ook een heuse 'Lente Fotoshoot' aan!

Meer weten? Neem een kijkje op: www.liekevanmil.com/lente-fotografie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je