{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker verwend.

Afbeelding blog 'Lekker verwend. ' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen maandag was de verjaardag van onze jongste. 2 jaar is hij alweer geworden. 

De dag begon met het wakker zingen uiteraard. We moesten wel werken, maar dan mocht hij natuurlijk wel feestelijk wakker gezongen worden. Beneden was alles versierd en heeft hij van ons zijn cadeau gekregen. Een vliegveld van VTech Toet-toet serie. Vorig jaar had hij de garage gekregen, dus dit was een mooie uitbreiding. Als kleinigheidje kreeg hij er ook nog badfiguurtjes bij van Bumba. 

Doordat er een kindje de dag ervoor jarig was, hebben we afgesproken dat wij dan dinsdag zouden trakteren. Zodat beide hun eigen feestje hadden. Dit jaar heb ik het wat simpeler gehouden, want door een faillissement van een andere kinderdagverblijf er pal naast, zijn er een boel kindjes bijgekomen. 

Op dinsdag was het voor hem een feestje dus. Zijn muts wilde hij niet op, maar muziek maken had hij de grootste lol in. Dus was erg geslaagd.  Van de kinderdagverblijf heeft hij ook een cadeautje gekregen, een houten puzzel.

Vandaag hebben we zijn verjaardag uitgebreid gevierd. Van mijn zus kreeg hij een treinbaan-to-go van Thomas de trein. Daarnaast heeft hij nog meer van Toet-toet gekregen, waaronder nog een garage en een ambulance.  Garage kon helaas niet meer geruild worden, dus maken we nu zijn "stadje" gewoon wat groter. Daarnaast heeft hij een bowlingspel, een grote auto en een politiemotor met accu gekregen. Nou dat vind hij wel wat, al dacht hij eerst dat het een loopmotor was. Tot hij erachter kwam dat hij het pedaaltje in moest trappen.  Nou daar ging hij hoor. 

 

Nu ligt hij al een tijd te slapen. Om 18.00u al in bad om om 18.30u al in zijn bed te liggen. Dat gebeurt eigenlijk nooit. Dus nu wel even lekker een avondje voor onszelf. Al zal dat een kort avondje worden, want ik begin toch ook wel wat moe te worden. 

Morgen weer werken. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je