{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker spelen in het buurthuis

Een stukje over spelen in het buurhuis, leuk om heen te gaan, leuk om andere mama's te leren kennen

Afbeelding blog 'Lekker spelen in het buurthuis ' Achtergrond blur afbeelding

Op de dinsdag en woensdag ga ik in de ochtend meestal naar het buurthuis toe, daar kunnen de kinderen lekker spelen van half 10 tot ongeveer half 12.

Het kost 1 euro en de mama's mogen relaxen. MIjn dochter heeft het altijd erg naar haar zin en als we naar huis gaan slaapt ze heerlijk ! Ik vind het echt leuk dat er dit soort iniatieven bestaan, zodat je iets leuks met je kind kan doen, zeker ook als je een niet al te groot budget hebt. Bij het begin deden ze nog niet veel bij de ene buurthuis, maar vandaag hebben ze een beetje geknutseld, wat erg leuk was en bij het andere buurthuis hebben ze lekker geverfd en natuurlijk gaat deze mama alles mooi bewaren voor later! Binnenkort hebben ze ook een workshop, wat via het consultatie bureau gaat, dat lijkt me ook erg interessant! MIjn dochter is gek op de glijbaan daar!  Het is ook leuk voor mijn dochter om andere kinderen te leren kennen en voor mij om andere mama's te leren kennen. 

Vind het jammer dat ik morgen helaas niet kan, maar kijk alweer uit naar volgende week!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je