Snap
  • Kind
  • post

Lekker badderen!

Elke avond een feestje maar wel met een hele bult schuim!!! Wat zijn jullie tips?

Lekker schuimen!

  Okay, het is echt niet elke dag een feestje als de meiden in bad gaan... Soms gaat er een hele strijd aan vooraf voordat ze uitgekleed zijn, is het water te warm of veel te warm in de ogen van kleine meisjes of willen ze echt gelijk slapen maar meestal is het een feest!   Heerlijk baddéren!!  Eerst samen met papa maar nu eigenlijk bijna altijd samen!   Lekker spelen met badspeeltjes of met 'simpele' lege flessen!  En ondertussen het zandbak zwart er af laten weken en de billetjes met hele kleine ongelukjes die voor de nacht toch echt weer schoon moeten zijn!   Maar, voor de kinderen vooral genieten! Van het spetteren en het spatten maar vooral van het kneden. Het kneden van het schuim! Want wat is een bad zonder een dikke laag lekker ruikend badschuim?!   De eerste maanden greep ik automatisch naar Zwitsal. Bij een baby hoort Zwitsal (dacht ik) . Inmiddels weet ik dat een lekker geurend schuimbad niet altijd van Zwitsal is... We hebben al verschillende merken geprobeerd: neutral, etos, c1000 dermacare maar nu zijn we geëindigd bij JUMBO.  Dit huismerk geeft ons ritueel een lekkere geur en een schuimd einde van de dag!   Wat gebruiken jullie in bad? Ook een sopje van JUMBO of juist iets heel anders?

2 dagen geleden

Sterkte meid

10 jaar geleden

onze meid kan helaas niet overal tegen met dr gevoelig huidje dus vaak is het neutral of toch zwitsal (waar ze geen uitslag van krijgt).

10 jaar geleden

Dat van die shampoo klopt! Zelfs de peutershampoo is geen echte aanrader helaas.

10 jaar geleden

Wij hebben prinsessen shampoo, maar als die op is wordt er een andere fles gepakt en dan is dat ook prinsessenshampoo ;-). Qua badschuim altijd verschillend. Ligt eraan wat er in de aanbieding is, maar meestal met prinsessen, Dora of Woezel & Pip erop. Dan is het hier al snel goed hihi