{{ message.message }}
{{ button.text }}

Legoland??

Vakantie park Lalandia, billind

Afbeelding blog 'Legoland??'

Na vorig jaar naar Disneyland te zijn geweest vonden we het nu eens tijd voor iets anders, legoland.

Ik was bang dat het tegen ging vallen omdat we eerst in Disney waren, maar niks was minder waar. Het was een top vakantie! 

We zijn in de pinkervakantie gegaan, met onze kinderen van 4 en 6 jaar. We wilden eerst een landal huisje boeken in Denemarken, maar blij dat we dat niet gedaan hebben, we zaten nu op vakantie park lalandia.

Dinsdag 4 juni kwamen we aan rond half 3 op het park, de receptie was even zoeken maar we konden gelukkig meteen het huisje in. Wat een heerlijk huisje, zelfs met wasmachine en droger. Ruim opgezet en perfecte WiFi verbinding.               We hebben alles uitgepakt en zijn naar op zoek gegaan wat er allemaal te doen was. Helaas zaten we ver achteraan op het park en is het wel een stuk lopen, er rijdt een treintje alleen die zat vaak vol of werd volgepropt. Als vissen in een sardientje zat je bijna bij elkaar op schoot.                                                       In de hal is echt zoveel te doen, gezellige restaurantjes, monkey town, bowlen, minogolf, zwemmen en een winterwonder land waar je kan schaatsen en dergelijke. 

Woensdag 5 juni zijn we naar legoland geweest, en we hadden geluk met het weer, het was zonnig. Het was een feestdag in Denemarken, en super rustig in het park. Om 12 uur hadden we alles al gedaan wat we wilden doen. De leukste dingen hebben we vaker gedaan, en de rijen waren niet langer dan 5 minuten. Ze hadden in veel rijen lego staan zodat de kinderen konden spelen terwijl de ouders in de rij wachten maar daar hebben wij geen gebruik van kunnen maken, zo kort waren de rijen. onze zoon is in alle achtbanen geweest, echt super leuk. Onze dochter is niet zo’n held maar duplo land vond ze helemaal te gek. Ook de bootjes vond ze heel leuk, de schietattractie in Ninjago world vond ze niet leuk en moest ze huilen, ze houdt niet van harde geluiden. Het eten op het park was super duur Maar je kreeg er wel heel veel, rond de 45 euro voor 4 personen eten en drinken (de kids dan geen menu, alleen drinken en patat of hamburger)  al met al hebben we ons prima vermaakt in het park, en is het vergelijkbaar met Disney land, alleen heb je hier jammer genoeg geen parade en vuurwerkshow. De medewerkers zijn ook super aardig in legoland, daar kan geen pretpark tegenop. Er worden veel high fives gegeven of een praatje gemaakt met de kinderen.


Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'
Afbeelding blog 'Legoland??'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je