{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lego Spel

Free printable

Afbeelding blog 'Lego Spel' Achtergrond blur afbeelding

Vinden jullie het ook zo leuk om samen spelletjes te spelen?

Ik maakte een lego spel en deel deze graag met jullie. Het enige dat je nodig hebt zijn een aantal lego/duplo blokken, een dobbelsteen en voor iedere speler een lego/duplo poppetje. Het spel download je gratis in de webshop.

Iedere speler pakt een lego/duplo blokje en plaats er een poppetje op. Zet alle poppetjes bij start. De jongste speler mag beginnen en gooit de dobbelsteen. Verplaats je lego poppetje het aantal vakjes als oogjes op de dobbelsteen. Op het vakje waar je op uitkomt staat hoeveel lego blokjes je erbij mag pakken of eraf moet halen. Zodra iedere speler over de finish is worden de blokjes geteld en de speler met de meeste blokjes is de winnaar!


Afbeelding blog 'Lego Spel'

Mijn kleine knapperd vond het super leuk dat ik een spel voor hem gemaakt heb

Mocht het dagje niet zo'n lekker weer worden tijdens de vakantie is dit natuurlijk een mooie activiteit om samen met de kids te doen. Het leuke aan zulke spelletjes vind ik ook dat je onbewust ook nog eens bezig bent met cijfers en sommen en spelenderwijs dit ook tijdens de vakantie blijft oefenen.

Voor de kleinere kids maakte ik ook nog een makkelijke versie met cijfers 1 t/m 3.

Wil je dit lego spel spelen? Via onderstaande link kom je op de webshop en kun je het spel gratis downloaden zonder verdere aankoop verplichtingen natuurlijk.

Heel veel speelplezier en mocht je een foto of reactie willen plaatsen super graag! Ben erg benieuwd hoe jullie kids het spel vonden.

Groetjes Kelly


Link naar het lego spel : https://www.superherostore.nl/c-4867110/lego-game-free-printable/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je