{{ message.message }}
{{ button.text }}

LEEG NEST - daar gaat hij dan!

Weliswaar maar één ochtend in de waar...maar toch!

Afbeelding blog 'LEEG NEST - daar gaat hij dan!' Achtergrond blur afbeelding

LEEG NEST - Daar ging hij! Mijn laatste kindje voor het eerst naar school! Weliswaar één ochtendje in de week naar de peuterspeelzaal...maar toch! Het is zo'n dingetje eh?!

Hands up als je dat herkent 🤚

Maar ik wist het zeker...het afscheid is even huilen, maar daarna gaat hij het SUPER leuk vinden!

En gelukkig was dat ook het geval!

Niet al onze kinderen zijn naar de peuterspeelzaal geweest. De oudste wel. Ik had het gevoel dat dat hoorde...dus ging ze naar de peuterspeelzaal. Zij huilen, ik huilen. En nu 12 jaar later begrijp ik niet waarom ik me heb laten leiden door wat ik dacht dat er hoorde! Dus kind nummer 2 ging wel naar de peuterspeelzaal, maar pas toen ze 3,5 jaar was, omdat we haar wilden voorbereiden op school. Bij kind 3 werkte ik meer dagen in de week en daarom wilde ik de dag dat ik vrij was, haar niet ook nog wegbrengen naar een opvang. Dus...zij ging helemaal niet naar de PSZ.

En nu Ravi….hij heeft grote zussen om hem heen, is het gewend dat er continu mensen bij hem zijn en geniet van samen spelen. Dus, die keuze was snel gemaakt! Het is voor zowel hem als mij goed dat hij lekker gaat spelen en nieuwe dingen gaat leren!

En kijk nou: hij heeft zelfs zijn eerste kleurplaat gemaakt! Hoppa! Ik zeg: geslaagd eerste dagje!

Hoe vond jij het toen jouw kind voor het eerst naar school of de peuterspeelzaal ging? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je