{{ message.message }}
{{ button.text }}

Late Sinterklaas

Beetje laat misschien, maar wij hebben gisteren pas Sinterklaas gevierd.

Afbeelding blog 'Late Sinterklaas' Achtergrond blur afbeelding

Rijkelijk aan de late kant, hebben wij gisteren pas Sinterklaas gevierd. Dat komt doordat we in november een paar verjaardagen hebben: minispruit op 14 november en mijn vader op 28 november en die moeten natuurlijk wel gevierd worden. Daar komt dan nog eens bij dat mijn zus Sinterklaas apart wil vieren, punt 1 omdat ze haar schoonouders er ook bij wil hebben en punt 2 omdat ze niet het risico wil lopen dat mijn kinderen het geheim van Sinterklaas aan haar kinderen vertellen. Dus dan blijven er weinig data over. Geeft niks, het is gelukt om een datum te prikken, maar dat was dus pas gisteren.

Achteraf gezien moest ik er wel om lachen, zit je Sinterklaas te vieren met een kerstboom in de kamer! Gniffel! Ach, die kinders maakte het niets uit, zij hebben een heerlijke middag gehad. Mijn ouders hadden, heel creatief, een speelgoeddoos (zo'n plastic ding met een deksel met 2 klemmetjes om hem vast te zetten) beplakt met stickers van Cars en letterstickers en er zo een knutselbak voor minispruit van gemaakt. Er zat een tekenblok in, en een pak gekleurd papier, vouwblaadjes, toverstiften, potloden, gewone stiften, een pennenblikje, plakmais en nog veel meer! Super! Maxispruit heeft een goochelhoed (met wel 150 trucs erin) gekregen en een heel leuk spel: Rolit. Zo'n leuk spel, dat papa en mama 's avonds maar even met z'n tweeën een potje hebben gedaan :D

Maxi heeft van ons nog een Gameboy gekregen (hiephoi voor de klanten van mijn man die er 1 over hadden!) en mini heeft een leuk spel gekregen: Waar ben je (soort vervolg op Wie ben ik). En natuurlijk zijn er chocoladeletters uitgedeeld.

Al met al een geslaagde middag dus!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je