Snap
  • Kind

lachen tijdens foto's maken

onze kerstbengels op de foto bij kerstboom, wat een avontuur en een lol!

zaterdag hebben we zo gelachen met z'n 5e. Alle drie de kids hadden kerstmannen/vrouwen kleding aan! ik kreeg een goed idee om ze op de foto te zetten voor een kerstkaart. meestal zijn ze hier niet voor te porren maar deze keer wilde ze wel. keurig met z'n 3tjes naast elkaar nu allemaal lachen! dat viel niet mee de ene had de ogen open, ander dicht, ander keek overdreven blij en de volgende boos. nu allemaal even tong uitsteken! dit om ze nig even enthousiast te houden voor de fotosessie! Daarna allemaal nog even alleen. Yorick en Sophie stonden erop toen was het de beurt aan Geremy. die begon gelijk met zijn tong uisteken dus ik maak er een foto van en zeg tegen hem nu zonder tong. hij stond op en draaide zijn rug naar me toe. We kwamen niet meer bij van het lachen!! natuurlijk dat ook op de foto gezet en daarna nog een mooie dat ie over zijn schouder kijkt.

S'avonds toen de kids op bed lagen de foto's nog eens bekeken en weer moesten we lachen om onze kleine man. Daarna aan de slag gegaan en een leuke kerstkaart gemaakt en verstuurd via internet. 

9 jaar geleden

hahaha zo herkenbaar! hier loopt de een dan uit beeld, of probeert koppeltje te duikelen voor de kerstboom, heel handig;-)

9 jaar geleden

gewoon tijd maken het is zo leuk. als je een leuke foto hebt is het op een kaarten site zo gemaakt. Wij hebben gelijk onze adressen op de site in een adresboek gezet zodatwe volgende keer nog sneller klaar zijn!

9 jaar geleden

Cool! Ik heb nooit tijd voor die dingen, maar wil eigenlijk wel nog even snel een kerstkaartje maken. Al helemaal nu ik deze zie :) :)