{{ message.message }}
{{ button.text }}

lachen tijdens foto's maken

onze kerstbengels op de foto bij kerstboom, wat een avontuur en een lol!

Afbeelding blog 'lachen tijdens foto's maken' Achtergrond blur afbeelding

zaterdag hebben we zo gelachen met z'n 5e. Alle drie de kids hadden kerstmannen/vrouwen kleding aan! ik kreeg een goed idee om ze op de foto te zetten voor een kerstkaart. meestal zijn ze hier niet voor te porren maar deze keer wilde ze wel. keurig met z'n 3tjes naast elkaar nu allemaal lachen! dat viel niet mee de ene had de ogen open, ander dicht, ander keek overdreven blij en de volgende boos. nu allemaal even tong uitsteken! dit om ze nig even enthousiast te houden voor de fotosessie! Daarna allemaal nog even alleen. Yorick en Sophie stonden erop toen was het de beurt aan Geremy. die begon gelijk met zijn tong uisteken dus ik maak er een foto van en zeg tegen hem nu zonder tong. hij stond op en draaide zijn rug naar me toe. We kwamen niet meer bij van het lachen!! natuurlijk dat ook op de foto gezet en daarna nog een mooie dat ie over zijn schouder kijkt.

S'avonds toen de kids op bed lagen de foto's nog eens bekeken en weer moesten we lachen om onze kleine man. Daarna aan de slag gegaan en een leuke kerstkaart gemaakt en verstuurd via internet. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je