Snap
  • Kind

Lachen onder de douche!

Wat vind ik het toch altijd heerlijk om samen te douchen met Fynn! Voor een (bijna) peuter is dat natuurlijk ook geweldig!

Het is altijd weer lachen onder de douche met Fynn. Hij doet de gekste dingen en is helemaal in z'n eigen wereld, zodra ik zeg dat we gaan douchen. Hij kleed zichzelf al bijna uit als ik het magische woord 'douchen' heb uitgesproken. Hij kan het alleen nog niet helemaal zelf, dat uitkleden. 

Ik vind het jammer dat we geen bad hebben. Maar gelukkig merkt Fynn daar niks van, want hij weet toch nog niet wat een bad is, haha. 

Hij merkt vaak niet eens dat ik de kraan weer uitzet, als we klaar zijn, want hij blijft gewoon doorspelen! Kan ik me mooi even afdrogen en daarna Fynn. Al wil hij niet echt van zijn plekje vandaan en blijft ie rustig zitten. Net probeerde hij tegen de muur op te klimmen! Haha! Ik vond dat alleen niet zo'n goed idee, dus heb ik hem gauw meegenomen naar zijn kamer om af te drogen. Maar het zag er wel grappig uit! 

En als ik dan zijn handdoek (cape) om doe,  gaat ie als een dolle door het huis rennen! Hij lijkt superman wel! Of een spookje! 

Haha...ik lig dan altijd weer helemaal in een deuk om die kleine man. Die man die straks een grote, stoere kerel wordt. Die straks zijn broertje of zusje gaat beschermen en straks sjans heeft met de meiden uit zijn klas. Die man die straks gaat leren hoe de maatschappij in elkaar zit en ook hoe naar die maatschappij soms kan zijn. Die man die straks alweer uit huis gaat, omdat 'ie gaat studeren of samenwonen. "Straks" omdat de tijd zo ongelooflijk snel gaat... 

Die man. Mijn zoon. Mijn lieve kleine man. Wat ben ik dol op je en wat houd ik ontzettend veel van je! Net zoveel als mijn moeder van mij hield en ik van haar. Die liefde voel ik door al mijn aderen stromen! Het allermooiste en lekkerste gevoel dat ik ken! 

En dat allemaal door jou, mijn grote, kleine, lieve man! 

8 jaar geleden

Wat heerlijk he als ze zo in hun eigen wereld zitten. Hier ook een douche lover hoor. Alleen wordt die boos als ik de douche uit zet :). Ook ik vind de tijd snel gaan. Het lijkt zo verschrikkelijk lang geleden dat onze zoon geboren is terwijl het nog niet eens 3 jaar geleden is. De tijd gaat inderdaad heel snel.

8 jaar geleden

Geweldig!

8 jaar geleden

Heerlijk zulke momenten! Gelukkig mag je ondanks dat de tijd te snel gaat nog heel veel van dat soort momenten beleven voordat hij echt groot is! :)