{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lachen onder de douche!

Wat vind ik het toch altijd heerlijk om samen te douchen met Fynn! Voor een (bijna) peuter is dat natuurlijk ook geweldig!

Afbeelding blog 'Lachen onder de douche!'

Het is altijd weer lachen onder de douche met Fynn. Hij doet de gekste dingen en is helemaal in z'n eigen wereld, zodra ik zeg dat we gaan douchen. Hij kleed zichzelf al bijna uit als ik het magische woord 'douchen' heb uitgesproken. Hij kan het alleen nog niet helemaal zelf, dat uitkleden. 

Ik vind het jammer dat we geen bad hebben. Maar gelukkig merkt Fynn daar niks van, want hij weet toch nog niet wat een bad is, haha. 

Hij merkt vaak niet eens dat ik de kraan weer uitzet, als we klaar zijn, want hij blijft gewoon doorspelen! Kan ik me mooi even afdrogen en daarna Fynn. Al wil hij niet echt van zijn plekje vandaan en blijft ie rustig zitten. Net probeerde hij tegen de muur op te klimmen! Haha! Ik vond dat alleen niet zo'n goed idee, dus heb ik hem gauw meegenomen naar zijn kamer om af te drogen. Maar het zag er wel grappig uit! 

En als ik dan zijn handdoek (cape) om doe,  gaat ie als een dolle door het huis rennen! Hij lijkt superman wel! Of een spookje! 

Haha...ik lig dan altijd weer helemaal in een deuk om die kleine man. Die man die straks een grote, stoere kerel wordt. Die straks zijn broertje of zusje gaat beschermen en straks sjans heeft met de meiden uit zijn klas. Die man die straks gaat leren hoe de maatschappij in elkaar zit en ook hoe naar die maatschappij soms kan zijn. Die man die straks alweer uit huis gaat, omdat 'ie gaat studeren of samenwonen. "Straks" omdat de tijd zo ongelooflijk snel gaat... 

Die man. Mijn zoon. Mijn lieve kleine man. Wat ben ik dol op je en wat houd ik ontzettend veel van je! Net zoveel als mijn moeder van mij hield en ik van haar. Die liefde voel ik door al mijn aderen stromen! Het allermooiste en lekkerste gevoel dat ik ken! 

En dat allemaal door jou, mijn grote, kleine, lieve man! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je