{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lachen, gieren, brullen met Alvin!

Nou mama's, ik heb iets ontdekt: de nieuwe film van Alvin en de Chipmunks 4: The Road Chip!

Afbeelding blog 'Lachen, gieren, brullen met Alvin!'

Helemaal tureluurs word ik van de YouTube filmpjes van mijn dochter. Keer op keer hetzelfde filmpje. Waar ze doorgaans het meest van houdt zijn filmpjes met neonkleuren, veel kabaal en herrie. Dus er moet wel een beetje beleving inzitten voor haar. Als moeder ben je toch benieuwd (en een beetje wantrouwend) wat ze kijken, dus laatst kroop ik lekker naast haar op de bank. 

Mijn dochter mocht zelf een DVD kiezen en koos voor de nieuwe film van Alvin, namelijk 'Alvin en de Chipmunks 4: The Road Chip'. Deze DVD hebben we net in huis vanwege het nieuwe deel (deel 4), maar ze had hem al een aantal keer gezien omdat ze hem zo leuk vond. Ze heeft hem alleen nog niet met mama gekeken, zoals nu. Een vriendin van mij had namelijk samen met haar twee zoontjes en mijn dochter helemaal dubbel gelegen van het lachen. Oké, dat wil ik ook! Zo gezegd zo gedaan, de DVD stond op en de filmmiddag kon beginnen.  

alvinartikel

Het verhaal

De film gaat over een groepje schattige eekhoornvriendjes. Zij maken een gezellige maar avontuurlijke roadtrip naar Miami. De eekhoornvriendjes denken door een misverstand dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gaat vragen in Miami en zijn vriendjes zal achterlaten. Maar dat pikken ze natuurlijk niet. Onderweg naar Miami beleven de gekste avonturen om ervoor te zorgen dat ze hun vriend Dave niet kwijtraken aan het meisje.

De leuke muziek, de lieve stemmetjes en de schattige kopjes van de eekhoornvriendjes maakt het heel aangenaam kijken. Er zit veel humor verwerkt in de film en daarom is het niet eens vervelend om als ouder mee te kijken. 

 

 

Tipje van de sluier:

 

Kennen jullie de nieuwe DVD  'Alvin en de Chipmunks 4: The Road Chip'? En wat is jullie favoriete film?

PS: wil je de film bestellen? Ik vond hem hier, veel kijkplezier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je