{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste week vakantie

Nu weer ritme creëren

Afbeelding blog 'Laatste week vakantie ' Achtergrond blur afbeelding

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen bij mijn blog.

We zijn vandaag de laatste week van de vakantie in gegaan. L is de eerste 3 weken bij haar vader en zus geweest. Is ze nog 2 week met haar vader en zus bij een vakantiepark van opstappen geweest. Aan haar verhalen die ik te horen heb gekregen vond ze de vakantie niet zo heel fijn bij vader. Nu weet ik wel zeker dat ze het erg leuk heeft gehad en genoten heeft. De laatste 3 week is ze bij mij waarvan de laatste week nu is ingegaan voordat school weer begint. We hebben veel in en rondom huis gedaan omdat we druk met de aanbouw bezig zijn. De hoogtepunt van L was toch echt zei ze dat ik en R een grote weekend tas met kleding mee hadden genomen en L natuurlijk ook in de  trein en daarna in de bus en dat we voor de Efteling stonden. Daar L verteld dat we 2 nachten in bosrijk slaapten en dat we 3 dagen van het attractiepark konden genieten. Haar hoofdje was goud waard.

Nu deze dag ben ik weer een goed ritme voor L aan het zoeken zodat ze volgende week maandag weer uitgerust aan school kan beginnen. Weer begonnen met de normale tijd aan het eten. En de slaaptijd is ook nu met een kwartiertje eerder naar bed gaan ingegaan. 


Hoe doen jullie dat om het ritme weer te krijgen? Zodat de kinderen weer uitgerust aan school kunnen beginnen.


Liefs Jannie 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kinderen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je