{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste keer creche

Afbeelding blog 'Laatste keer creche' Achtergrond blur afbeelding

Nog even dan is het zover..dan gaat mijn kleine vriendje uit zijn vertrouwde crèche op naar zijn nieuwe school..! Hij heeft er zin in maar ik zie er zo erg tegenop ! Zou het opvallen als ik m gewoon tot zijn 10e  thuis hou ? Haha..Ik ben dus duidelijk nog niet goed in loslaten ! Misschien komt het ook een beetje doordat hij niet zo goed van zich afbijt en ik hem wil beschermen ?

Sommige moeders vinden het HEERLIJK als hun kroost naar school mag; meer tijd voor zichzelf enzo.. hmm..ik vind het heel gezellig met hem (en zijn jongere zusje) in huis. Als ik vrij ben dan mogen ze nog even bij me in bed, rustig wakker worden en daarna lekker n broodje eten en tussen alle bedrijvigheid door nog even knutselen, kleuren of cupcakes maken.

Voor straks heb ik een beeld in mijn hoofd van elke dag een wekker, continu de klok in de gaten houden, heen en weer hollen naar school, kind tussendoor op bed en die dan moeten wekken  om haar broertje weer op te halen van school… Tsja.. Los van het feit dat mijn ventje er straks niet meer is moet ik me dus ook heel erg aanpassen aan de nieuwe situatie…..

2 weeks to go..dus nog effe genieten !! ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je