{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste dag Hello Fresh Box

3e testdag Hello Fresh Box

Afbeelding blog 'Laatste dag Hello Fresh Box'

Vanwege technische storing thuis deze blog enkele dagen later dan gepland. Zaterdag hebben we de 3e testdag gehad van de Fresh Box. We hebben vegetarisch gegeten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hard hoofd in had. Het menu: Salade van jonge bladsla, rode ui, komkommer, appel, geitenkaas en walnoten met een dressing van honing (die ik nog steeds niet in huis had gehaald, haha), limoen, olijfolie en peper en zout.

Daarbij heb ik voor het eerst zelf rösti gemaakt van uiteraard aardappels, ei en salieblaadjes, peper en zout. Gelukkig had ik deze keer ruim de tijd omdat ik vrij was. Maar ook deze keer was de bereidingstijd toch wel wat langer dan aangegeven, zeker wat betreft de rösti.

Het bereiden was best makkelijk deze keer. Wederom was het nogal wat snijd- en schilwerk. Maar het was het waard, want wederom was de maaltijd heerlijk. Zelf houd ik eigenlijk helemaal niet van geitenkaas, maar de combinatie van alles bij elkaar was echt super lekker. Onze kids vonden vooral de rösti erg lekker. En je zou het toeval kunnen noemen, maar ook deze 3e dag heeft onze dochten van alles wat gegeten en meer dan 1 hap om te proeven. Ze vond de geitenkaas ook erg lekker, wat ik dus totaal niet verwacht had!

En ook daarom kan ik zeggen dat dag 3 zeer geslaagd was. Wij hopen dat de vooruitgang wat eten betreft bij onze dochter blijft en gaan deze maaltijd zeker nogmaals eten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je