{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat me toch even.

Afbeelding blog 'Laat me toch even.' Achtergrond blur afbeelding

Het is een kleine ruimte, maar dat lijkt mijn kinderen echt niet te deren. Die maken er een feestje van waar ze ook komen.

Mij word het echter een beetje teveel. Ik moet mij concentreren en vraag dan ook netjes of ze even rustig willen gaan spelen, of op z'n minst ietsje rustiger willen doen. Ik ben namelijk toch zo klaar.

Maar ik vraag dit natuurlijk aan jonge kinderen die nog aan het begin van hun feestje staan. Hoe kom ik er dan ook bij dat als ik het netjes vraag, ze mij even mijn gang zouden laten gaan. Ik geef een gil om boven hun lawaai uit te komen en plots kijken twee paar ogen mij verwachtingsvol aan.

"Jongens! Ga alsjeblieft ontzettend snel deze wc uit want mama mag ook best wel even alleen poepen!!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je