{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kwijt! #5

mijn verhaal is Fictie!

Afbeelding blog 'Kwijt! #5'

Dus we besluiten in het restaurant wat te gaan drinken en daar kan Fleur even bij het speeltuintje spelen, terwijl we moeten wachten. De serveerster zet 2 cappuccino en een flesje koude chocomelk op tafel. Fleur neemt een paar slokjes en rent dan naar het speeltuintje, waar nog wat andere kindjes aan het spelen zijn. Na 10 minuten komt ze weer aangerend met een geschrokken gezichtje klimt ze meteen bij Alex op schoot. “Papa, daar is die mevrouw uit mijn kamer weer” wijst Fleur richting de bosjes aan de rand van de speeltuin.


Ik spring op en ren richting de bosjes die Fleur aanwees, maar ik zie helemaal niks. Ik loop nog wat rond heen en weer maar ik zie echt niks vreemds.
“Schat, maak je nu niet zo druk! Je weet toch dat kinderen op deze leeftijd een grote fantasie hebben” zegt Alex terwijl ik weer aan tafel ga zitten. Ik zucht en knik, drink mijn koffie op en dan komt een man ons halen, omdat de rondleiding gaat beginnen.
We klimmen in de bus en rijden over het terrein. Bij elk verblijf stopt Johnny onze gids en verteld over de dieren in het verblijf en over de struisvogelfarm. Ze fokken met de struisvogels. Ze gebruiken de eieren en het vlees in het restaurant en van de eierschalen maken ze decoraties, de veren worden weer verkocht als versieringen. Er word echt niks weggegooid. Onderweg zijn er nog 2 Amerikanen die op een struisvogel rijden. En dan mogen we bij een verblijf uitstappen om 1 voor 1 de struisvogels te voeren en foto’s er mee te maken. Fleur vond het geweldig en ze schaterde het uit toen de struisvogels zaadjes uit haar hand aten. Toen we weer een stuk verder hadden gereden kwamen we bij een struisvogel ei waar je even op mocht staan. Bizar hoe sterk zo’n ei is, dat er gewoon een volwassen persoon op kan staan, zonder dat er iets mee gebeurd. Dan is de rondleiding voorbij. We besluiten nog wat in het restaurant te drinken en eten voor we weer terug naar huis zullen gaan. Fleur rent weer naar het speelplekje en Alex en ik gaan dit keer aan de rand van de speeltuin zitten. We zitten wat te praten als ik na een minuut of 10 opeens wat beweging in de bosjes zie. Alex ziet me kijken en springt meteen op en loopt die kant uit. Hij loopt wat heen en weer en om de bosjes heen, maar ziet niks. Ik krijg weer een vreemd gevoel en roep Fleur bij me. Alex komt terug gelopen en we besluiten maar meteen te vertrekken. We rijden door Punda en besluiten op het wilhelminaplein wat te gaan eten. Het is pasta dag dus we nemen alle 3 een lekkere pasta en kletsen wat. Fleur geniet zichtbaar van de vakantie en alle indrukken om haar heen. Ik maak een paar foto’s van haar glunderende gezichtje en nog een paar foto’s van ons samen. Als de serveerster de rekening komt brengen stelt ze nog voor een foto van ons 3 samen te maken. We betalen en gaan naar huis.
Alex zet Fleur onder de douche en ik pak alle spullen weer uit en maak een beetje schoon. Als Fleur in haar nachtjapon naar me toe komt gerent, geef ik haar een stevige knuffel en kus en breng haar naar bed. Haar natte haartjes doe ik nog even snel in een vlecht. Ik geef haar haar knuffel olifantje die ze dicht tegen zich aandrukt en ze doet haar oogjes dicht. Vlak voor ik de deur achter mij dicht trek zegt ze “het was echt heel leuk vandaag mama! Ik vind jou lief!” “Ik vind jou ook heel lief schatje, slaap lekker!” Als ik in de woonkamer kom heeft Alex net 2 kopjes koffie op tafel gezet en ik plof bij hem op de bank. “Schat, denk je niet dat het misschien tijd word om voor een 2de kindje te gaan?” vraagt hij opeens. Ik ben verbaasd over zijn vraag, omdat ik niet had verwacht dat hij degene zou zijn die dit als eerste zou voorstellen. Ik had eerder verwacht dat als ik er over zou beginnen ik heel lang zou moeten zeuren tot hij zou instemmen. “Meen je dit echt Alex? Ja natuurlijk wil ik dat! Heel graag zelfs!” Ik ben dolblij en pak hem stevig vast en kus hem. “Wanneer zullen we beginnen dan, nu meteen maar proberen?” vraagt hij ondeugend. Ik giechel en zeg dan “De week dat wij terug komen van vakantie, moet ik weer ongesteld worden. Als ik dan gewoon daarna niet meer begin aan een nieuwe strip van mijn pil, dan zien we wel wanneer het raak zal zijn.” Ik kus hem weer en zijn handen gaan over mijn lichaam. Opeens staat hij op, tilt mij op en draagt mij naar de slaapkamer. Liefdevol legt hij mij neer op bed en kust me over mijn hele lichaam. Onze kleding beland op de grond en we gaan helemaal in elkaar op. Normaal vind ik mijn man al erg aantrekkelijk, maar nu met dat gebruinde kleurtje van de zon en een soort van ontspannen gloed over hem heen is hij helemaal onweerstaanbaar. Uitgeput liggen we in elkaars armen na te genieten en vallen we in slaap.

Ik schrik op van een gil en kijk naar de wekker op het nachtkastje. 02.45 geeft die aan. Even moet ik mij oriënteren, maar opeens hoor ik Fleur heel hard gillen. Ik schiet mijn badjas aan en ren naar de kinderkamer. Fleur ligt niet in bed en het raam staat helemaal open. “ALEXXXXX, AAAALEXX, KOM NU, FLEUR IS WEG!!!!!!!!!.” 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je