{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kroelen en kusjes

Als je kind niemand wilt knuffelen

Afbeelding blog 'Kroelen en kusjes'

Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Mijn kind wilt met niemand knuffelen of kusjes geven. 

Zo,hier gaat het dus over en ben benieuwd of er mensen zijn die dit herkennen. 


Eigenlijk is het al zo vanaf dag 1 dat hij het allerliefste alleen bij mij was en door mij vastgehouden wilde worden.  Nou vind ik dat niet zo vreemd natuurlijk,ik bedoel,je hebt 9 maanden veilig in je moeders buik gezeten,dus wat voelt er dan beter dan bij je mama zijn? Naarmate hij ouder werd veranderde dit eigenlijk niet. Hij is zelfs een hele tijd heel erg eenkennig geweest. Een vreemde hoefde alleen maar te kijken naar hem en hij begon al te brullen. Dit was een fase gelukkig en ging langzaamaan over. Maar iemand een knuffel geven of een kusje,hoe gek hij ook op diegene is,dat deed en doet hij dus niet. Hij is gek op z’n opa en oma maar ze hebben nog nooit een knuffel of een kusje gehad van hem. De keren dat hij op schoot heeft gezeten bij 1 van hun zijn letterlijk op 1 hand te tellen. En hij word nu bijna 6. 

Nooit heb ik hem en zal ik hem dwingen iemand een knuffel te geven,laat staan een kusje,laat dat duidelijk zijn! Omdat ik weet dat hij er niet van houdt vraag ik hem zelfs nooit of hij oma/opa een knuffel wilt geven.  Ik vraag me alleen soms af waar dit vandaan zou kunnen komen,wat het zou kunnen betekenen. Het is voor de rest echt een sociaal kind,kletst iedereen de oren van z’n kop af. Speelt leuk,maakt grapjes noem maar op. Ik zie het ook niet als een probleem verder. Ben gewoon benieuwd,is dit herkenbaar voor iemand ? 


P.S mama (ik dus) wordt dus wel altijd geknuffeld en krijgt een heleboel kusjes 😊. Maar naast mij niemand anders dus.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je