{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kraamcadeautjes... persoonlijk en heel speciaal!

Dit jaar is er een babyboom in mijn omgeving. Ik probeer altijd iets leuks te geven. Iets wat de ouders bij blijft..... altijd lastig.

Afbeelding blog 'Kraamcadeautjes... persoonlijk en heel speciaal!'

Ik vind het altijd leuk om iets leuks te geven aan de ouders en de pasgeborene. Iets wat ze bij blijft en wat speciaal is. Meestal vind ik dit vrij lastig en koop ik leuke kleertjes, maar via facebook kwam ik op deze pagina: maisonjoiedevivre.nl. Ze hebben daar alles wat leuk is om te geven. Maar wat maakt het persoonlijk? .... Ze maken de naam van het kindje erop en soms ook een afbeelding die je erbij zou willen. Je kan ook de afbeelding van het geboortekaartje erop laten maken. Echt super leuk!

Ik had via faceboek een tutdoekje gewonnen voor mijn zoontje. (op facebook zijn er zoveel leuke acties voor je kindje!) Dezelfde dag gaf ik door welke naam ik graag wilde en de volgende dag werd het bij mij bezorgd! Een erg snelle en goede service!

Een tip voor iedereen die een leuk, persoonlijk en speciaal kraamcadeautje zoekt! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je