{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kraamborrel organiseren

Voor onze dochter Charlotte gaan wij een kraamborrel organiseren.

Afbeelding blog 'Kraamborrel organiseren'

Kraamborrel organiseren

Over een paar weken organiseren wij voor familie een kraamborrel omdat Charlotte geboren is op 21 juni. We hebben dan ooms en tantes uitgenodigd van mijn man en van mij.

Twee jaar geleden hebben wij ook een kraamborrel georganiseerd voor familie en dat was ontzettend leuk en gezellig.  Na afloop kregen wij van de gasten te horen dat ze het een geslaagde dag vonden.

We hebben toen de kraamborrel binnen gehouden. We hadden het hele huis versierd met ballonnen en slingers. En we hadden veel beschuit met muisjes en ander snoep voor de kinderen. Voor de andere gasten hadden we veel hapjes in huis gehaald. Een familielid had ’s avonds nog gekookt en we hadden met zijn allen gegeten.  Na afloop hadden we veel afwas;)

We hebben tot nu toe een geweldige zomer en ik hoop dat we deze keer de kraamborrel buiten kunnen organiseren, dat zou fantastisch zijn.  De kinderen kunnen dan ook fijn buitenspelen. We hebben een trampoline en dat is voor iedere leeftijd leuk. Als het weer lekker blijft kunnen we ook een badje opzetten voor de kinderen.

Hebben jullie ooit een kraamborrel georganiseerd? En hoe hebben jullie het toen aangepakt? Vond je het een geslaagde kraamborrel?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je