{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kortingscode fotoalbum HEMA!

Voor jou van Mamaplaats: een unieke kortingscode fotoalbum HEMA. De decembermaand is een uitgelezen maand voor een fotoalbum. Sinterklaas, Kerst en mooin de decembermaand heb jij vast genoeg foto's gemaakt voor een mooi fotoalbum. Maak nu een HEMA fotoalbum met maarliefst 25% korting!

Afbeelding blog 'Kortingscode fotoalbum HEMA!'
Alsjeblieft! Van Mamaplaats & speciaal voor jou! Een exclusieve Mamaplaats kortingscode fotoalbum HEMA. Met deze HEMA kortingscodede kun jij gebruik maken van  25% korting op een fotoalbum naar keuze. KORTINGSCODE HEMA =  HEMAMA2 LET OP: deze exclusieve kortingscode van hema is slechts tijdelijk bruikbaar; tot 31 december 2012. Vul de code in tijdens het bestelproces en je 25% korting wordt dan automatisch verrekend.

Alle mooie momenten die je meemaakt wil je natuurlijk het liefst vastleggen. Je foto’s komen het best tot hun recht in een prachtig fotoalbum! Hierdoor heb je dus ook een blijvende herinnering aan al die mooie momenten. Maak nu een fotoalbum met 25% korting van bijvoorbeeld je vakantie, de geboorte van je baby, je huwelijk, familie of van de aankomende feestdagen in december. De HEMA heeft verschillende fotoalbums in verschillende maten zoals staand, liggend of vierkant - in het formaat S, M, L, XL. Dit word professioneel ingebonden en altijd op kwaliteitspapier gedrukt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je