{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koningsspelen jou kind ook?

Afbeelding blog 'Koningsspelen jou kind ook?' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen Vrijdag 26 april was het zover, voor het eerst (hopelijk niet laatst) de landelijke Koningsspelen, deze dag werd geopend door onze aankomende koning Willem-Alexander. De kinderen bekeken de opening van de Koningsspelen tezamen met alle andere leerlingen op een groot scherm waar een speciale uitzending van het Jeugdjournaal aan gewijd was.

Geweldig om te zien alle leerlingen in een oranje T-shirt van de Koningsspelen. (Tipje dit shirt is natuurlijk ook geweldig om te dragen met Koninginnedag/Koningsdag 30 April aanstaande!)

Heeft jou kind ook zo genoten van het ontbijt en de activiteiten wat er allemaal georganiseerd werden? Van spelletjes tot schminken, hier hebben ze genoten. 

Helaas werkte alleen het weer niet geheel mee waardoor buitenactiviteiten naar binnen werden verplaats. Ondanks dat het een natte dag was, zeker wel een geslaagde dag aan de kinderen te zien en hun verhalen te horen. Doodmoe en vermoeid hangend op de bank naar afloop.

Het thema van de koningsspelen --> gezond bewegen is zeker nagekomen. Hopelijk gaat dit feest ieder jaar herhaald worden? Zoals we begrepen hebben is onze as. Koning Willem-Alexander daar voorstander van!

Hebben jou kinderen ook zo genoten? en zien ze uit naar de volgende Koningsspelen? hoe hebben zij deze speciale dag ervaren, vertel het hier!!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je