Snap
  • Kind
  • post

Koningsspelen jou kind ook?

Afgelopen Vrijdag 26 april was het zover, voor het eerst (hopelijk niet laatst) de landelijke Koningsspelen, deze dag werd geopend door onze aankomende koning Willem-Alexander. De kinderen bekeken de opening van de Koningsspelen tezamen met alle andere leerlingen op een groot scherm waar een speciale uitzending van het Jeugdjournaal aan gewijd was.

Geweldig om te zien alle leerlingen in een oranje T-shirt van de Koningsspelen. (Tipje dit shirt is natuurlijk ook geweldig om te dragen met Koninginnedag/Koningsdag 30 April aanstaande!)

Heeft jou kind ook zo genoten van het ontbijt en de activiteiten wat er allemaal georganiseerd werden? Van spelletjes tot schminken, hier hebben ze genoten. 

Helaas werkte alleen het weer niet geheel mee waardoor buitenactiviteiten naar binnen werden verplaats. Ondanks dat het een natte dag was, zeker wel een geslaagde dag aan de kinderen te zien en hun verhalen te horen. Doodmoe en vermoeid hangend op de bank naar afloop.

Het thema van de koningsspelen --> gezond bewegen is zeker nagekomen. Hopelijk gaat dit feest ieder jaar herhaald worden? Zoals we begrepen hebben is onze as. Koning Willem-Alexander daar voorstander van!

Hebben jou kinderen ook zo genoten? en zien ze uit naar de volgende Koningsspelen? hoe hebben zij deze speciale dag ervaren, vertel het hier!!

 

10 jaar geleden

mijn zoon had geen koningsspelen vrijdag op school. Zij zijn altijd vrij op de vrijdag vóór de vakantie! Wij hebben sportdag in mei. Maar ik vind het wel een leuk initiatief! alleen hebben scholen die vlak bij elkaar zitten wel een probleempje, omdat er vaak maar 1 sportveld in de buurt is......

10 jaar geleden

Onze kinderen vonden het ook geweldig. Sowieso ontbijten op school vinden ze geweldig. Dat gebeurt al 1 a 2 x per jaar. Maar dat oranje shirt was natuurlijk ook een leuk cadeau en ze hebben ondanks het weer nog leuke dingen gedaan. Ze hebben het rustig aan gedaan omdat begin van deze maand al een hele feestweek was vanwege het 100-jarig bestaan van de school. Maar leuk vonden ze het zeker!

10 jaar geleden

Mijn meiden vonden het geweldig! Ze mochten hun (loop )fiets mee naar school nemen en vonden een ontbijtje op school wel heel bijzonder. Helaas hebben ze door het slechte weer wel bijna alles binnen moeten dien.